vovaT4 писав:Нехай території на яких проводяться зустрічі будуть такими собі міні Швейцаріями по комфорту і нейтралітету.
Золоті слова!!! +100500

vovaT4 писав:Нехай території на яких проводяться зустрічі будуть такими собі міні Швейцаріями по комфорту і нейтралітету.
vovaT4 писав:В нас буде аполітична зустріч. Знаєш як є день мовчання перед виборами так в нас буде три дні політичного мовчання. Бо меч довгий,а язики є гострі. Ну його наНехай території на яких проводяться зустрічі будуть такими собі міні Швейцаріями по комфорту і нейтралітету.
Ну а як розїдемось то тоді знову![]()
Jurix писав:vovaT4 писав:В нас буде аполітична зустріч. Знаєш як є день мовчання перед виборами так в нас буде три дні політичного мовчання. Бо меч довгий,а язики є гострі. Ну його наНехай території на яких проводяться зустрічі будуть такими собі міні Швейцаріями по комфорту і нейтралітету.
Ну а як розїдемось то тоді знову![]()
Насправді, под плящечку славної Української хазяйської горілочки, зробленої для себе шановного, всі проблемні питання, врегульвуються з першої чарочки![]()
Ще ніхто не заперечив цю аксіому![]()
vovaT4 писав:Потрібно встановити правило що: "Території на яких проводяться зустрічі будуть такими собі міні Швейцаріями по комфорту і нейтралітету."
P.S. Закон прийнято і оскарженню не підлягає.
vovaT4 писав:P.S. Закон прийнято і оскарженню не підлягає.
Светик писав:vovaT4
Сказал как отрезал
parinte писав: "ОСІННЯ ГУЦУЛІЯ 2012"
valeriy4550 писав:Светик писав:Желательно не мои пальцы![]()
...ты меня поняла...
Светик писав:vovaT4
Сказал как отрезал
parinte писав:Друзяки а давайте якось ту зустріч обізвемо.... я пропонував "ОСІННЯ ГУЦУЛІЯ 2012" - чи це вам де до вподоби???? Якщо пасує то попросимо пана Ярослава змінити титул теми))))
Jurix писав:Супер секретный список участвующих обновлённый
Конфета + банда![]()
![]()
![]()
Валерик + Катя
Porchyk + жена(своя) + двоє кіндерів
valeraschroot + супруга
Женя+Наташа
ROMiK +1
garmas-vitaliy + 1
Матвей + Света + бандит
Виктор + фотик
jurix + куфия
Anmaz + Скальпель
vovaT4 + Супруга
MSD+ Аня - в непонятке пока, надеемся всё уладится![]()
Николай 75 + махан и аристократическая белая кепка, пацана с Донбасса![]()
Mantas + с Одесско-Гуцульским словарём в флотских клёшах и вышиванке от Тернопольской тёщи![]()
Kuzma5 + В форме НКВД, каске и с, но не забудь гранаты, для героиЦкого сепуку, дабы не сдаваться (яшшык шампаньЁлы подойдёт)
![]()
Синьор_Робинзон - в бескозырке, косоворотке и не бритый, в руках Азъбука на Русском языке, и очевидно на хвостах у Kuzma5 (оба смертники)![]()
Мотороллер забоялся, ознакомившись со списком, а зря, мог ведь стать героем
Ну якщо Робінзон поїде то і я мушу бути. Бо він мене обізвав фантомом і боягузомБуду переконувати його в своїй реальності
![]()
Як то мені встигнути
Frank300 писав:Jurix
Можу сказати тільки в кінці наступного тижня. А шо такоє? Може треба грошей кому дать?
Frank300 писав: Може треба грошей кому дать?
valeriy4550 писав:Если поеду то пипец,и не поеду - тот же пипец ...
Two beer or not two beer..
Ну не люблю я гламур.. Как по мне -избушка лесника так это верх комфорта был бы..
Homo homemi lupus est..
Jurix писав:Бери з собою пару літрів "конекшнпіпл"( горілка), і все буде, як книга пише