Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Наша країна в цілому радує "стабільністю". А якщо серйозно то все залишається по старому, тобто кожен бере з собою гроші з розрахунку - на одну добу проживання з одного - 100грн + харчування для себе і для того хлопаки "парня (по російськи )" . Місць для всіх вистарчає. Сніг перший вже випав (ще вчора зраня). Так що Нехай Щастить !!!!
Друг,це коли на повідомлення "Я вбив людину" отримуєш відповідь "Лопату взяв, вже їду" Ош7-34О-7ч-два4
Евгений писав:Ось тут інфа про номерний фонд, дописуйте себе напроти ПЕРШИЙ БУДИНОЧОК I поверх 1. (люкс) - Конфета 2. (напівлюкс) - II поверх 3. (люкс) - 4. (папівлюкс) -
ДРУГИЙ БУДИНОЧОК I поверх 5. (напівлюкс) - Женя+Наташа (а собачкой можно?) II поверх 6. (стандарт) - Я (РОМіК +1) 7. (стандарт) - 8. (2-х кімнатній люкс) -
Всі номери можуть вмістити до 4 чоловік Люкс - 400(250) Нвпівлюкс - 250(200) Стандарт - 200(150)
Я хотів би уточнити Другий будинок 1 поверх напівлюкс - 3 чоловік розмістить? І уточніть будьласка з вартістью 100 грн. за номер/з чоловіка? тоді скільки буде коштувати мій номер? Коли заїжджати, чи виїжджати четверг/пятниця. Потрібно все владнати по роботі.
Евгений писав:Ось тут інфа про номерний фонд, дописуйте себе напроти ПЕРШИЙ БУДИНОЧОК I поверх 1. (люкс) - Конфета 2. (напівлюкс) - II поверх 3. (люкс) - 4. (папівлюкс) -
ДРУГИЙ БУДИНОЧОК I поверх 5. (напівлюкс) - Женя+Наташа+1 та собачка II поверх 6. (стандарт) - Я (РОМіК +1) 7. (стандарт) - 8. (2-х кімнатній люкс) -
Всі номери можуть вмістити до 4 чоловік Люкс - 400(250) Нвпівлюкс - 250(200) Стандарт - 200(150)
Ще хотів уточнити напівлюкс 1 кім. чи 2 кімнати? Якщо 1 кімнатний то чи можна перевестись на 2-х кімнатний люкс? Света з Матвієм можливо поміняємось. Знайома хоче приїхати з нами, а втрьох в 1 м. не комільфо((
Ось тут інфа про номерний фонд, дописуйте себе напроти ПЕРШИЙ БУДИНОЧОК I поверх 1. (люкс) - Конфета 2. (напівлюкс) - II поверх 3. (люкс) - 4. (папівлюкс) -
ДРУГИЙ БУДИНОЧОК I поверх 5. (напівлюкс) - Женя+Наташа+1 та собачка II поверх 6. (стандарт) - Я (РОМіК +1) 7. (стандарт) -Porchyk +сімя 8. (2-х кімнатній люкс) -
Востаннє редагувалось 24 вересня 2012, 14:13 користувачем Porchyk, всього редагувалось 1 раз.
А ми стояли і мовчали і мовчки чухали чуби- - німії, подлії раби ( Тарас Шевченко).
Porchyk писав:Ось тут інфа про номерний фонд, дописуйте себе напроти ПЕРШИЙ БУДИНОЧОК I поверх 1. (люкс) - Конфета 2. (напівлюкс) - II поверх 3. (люкс) - 4. (напівлюкс) -
ДРУГИЙ БУДИНОЧОК I поверх 5. (напівлюкс) - Женя+Наташа+1 та собачка II поверх 6. (стандарт) - Я (РОМіК +1) 7. (стандарт) -Porchyk +сімя 8. (2-х кімнатній люкс) -
Всі номери можуть вмістити до 4 чоловік Люкс - 400(250) Нвпівлюкс - 250(200) - VOVAT4+1 Стандарт - 200(150)
Востаннє редагувалось 24 вересня 2012, 19:30 користувачем vovaT4, всього редагувалось 4 разів.
Свобода - тверда як меч.
Або вона у тебе є, або тебе нема.