Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Всім доброго дня!!!! От маю інформацію та запрошення в Яремче 27-28 листопада на свято молодого вина. Що думаєте на рахунок цього міроприємства? Може зберемся ???
Друг,це коли на повідомлення "Я вбив людину" отримуєш відповідь "Лопату взяв, вже їду" Ош7-34О-7ч-два4
Я із задоволенням би підтримав Анмаза! Тільки 28 листопада у моєї дружини День народження (розпочинає четвертий десяток), то буду змушений у цей день догоджати. Анмазе! Треба на протязі тижня цю тему тримати активною, думаю коллектив у Яремчу ти знайдешь.
Kuzma5 писав:Я із задоволенням би підтримав Анмаза! Тільки 28 листопада у моєї дружини День народження (розпочинає четвертий десяток), то буду змушений у цей день догоджати. Анмазе! Треба на протязі тижня цю тему тримати активною, думаю коллектив у Яремчу ти знайдешь.
Ну от - якраз є повід поїхати в Карпати і зробити дружині свято Доречі забув про саме головне - дійство буде відбуватись у готелі Станіславський,що не далеко від водоспаду
Востаннє редагувалось 22 листопада 2010, 19:22 користувачем ROMiK, всього редагувалось 1 раз.
Друг,це коли на повідомлення "Я вбив людину" отримуєш відповідь "Лопату взяв, вже їду" Ош7-34О-7ч-два4