блін народ, нормальний там двіжок, не нада ля ля. Спочатку поіздьте а потом розказуйте. да, дізель 2,5 і бітурбо помощніше буде

, але 2л бенза якшо не грузити сильно як на мене хватає. пробіг нормальний. всі свіжопригнані не з меншим пробігом. пів ляма той дриг спокійно ходить легенько при любих наватнаженнях(знаю на практичному досвіді, не свому), а от дізеля т5 не думаю що скільки іздять без капремонта, хоча не знаю того точно то не буду говорити. масло бере - то нічого страшного. всі 2 літрові ваговські двіжки трохи беруть масло. я доливаю літру - дві від заміни до заміни. По ціні обслуговування - не дорого якщо знати де обслуговуватись(петрович твій дохтар

)
росход в мене десь 10-12 виходить, на газу такий самий. установка хорошого разу з оформленням в 8-10к обійдеться
якби міняв то на 1,9 навряд, тільки тарахкотить

, а на 2,5/чи бітурбо і вище то так.
в мене такий самий бус, довгий і оригінальний, повністю всім задоволений. оригінальний салон це вже великий плюс бо всі переробки, навіть якщо ставити оригінал то уже колхоз. десь якусь дірочку тобі просверлять, десь шоть не так дожмуть ну короче е нюанси.