нормальний акум- то оригінал,в 2012 році приганяв Т4 75-тку 2000 року,так на ньому стояв ще рідний акум рік випуску 13 00 був вибитий на клемі

-trachik- писав: нормальний акум- то оригінал
НАдіюсь це не про секс?Марк писав:раз в рік - це ж теж регулярно
Частий секс - це теж погано. Тим більше, якшо це секс з машиною (в т.ч., з акумулятором)evrobus писав:НАдіюсь це не про секс?Марк писав:раз в рік - це ж теж регулярно![]()
Згідний, але VW аккумуляторів, як і лампочок, масел, фар, магнітол і.т.п. НЕ виготовляє... Оригінал це якийсь потужний бренд з наклейкою VAG. Я з аккумуляторами оприділився ще років 10 тому... Тут про таку кантору ніхто ніколи не чув тоді - BANNER-trachik- писав: нормальний акум- то оригінал
Gagarin писав:Я з аккумуляторами оприділився ще років 10 тому ... - BANNER
Маю такий самий. Два роки крутив без проблем(на авто 4 роки), а останніх два роки раз в місяць підзаряджаю суткі .Такий собій середнячок.vovaT4 писав:Може це і смішно, але точно не мені!Сьогодні з ранку пішов на стоянку заводити, а мій Centra Futura CA1000 повністю здох!!! це при тому що я вчора на стоянку заїхав майже в дванадцятій ночі!!! причому здох безапеляційно, навіть не пробував круитити
а йому мля тільки пів року!!! Завів через дроти і то не зразу! Поробив десь пів години,я поїхав міняти ремінь гени, знов заводити і болт! навіть через пускач не хотів! З толкача завів! а я млять це ненавиджу!!!
Зарядку гена дає, все ОК. Я подзвонив челу в якого купував щоб по биріку шукав заміну!
Може якись бракований? х.з. бо Centra Futura CA1000 рахується "ніби то" нормальний акум
![]()
В мене перед тим був Galaxy Gold 6СТ-102 то він відпахав три зими без питань, потім в кінці березня здох, але до того крутив як дурний! а я ще матюкався на ньогоХоча на Ніссані в мене акум прожив 6 років, правда Ніссан куплений був в Європі з новим акумом.
От така то малята фігня.......
Це "міняє" закінчиться тим,що тебе ввічливо по-просять принести бумажку з СТО про те, що в машині не має проблем з електрикою. Тоді є шанс,щось довести.vovaT4 писав:Та йому лиш пів року! мать його!!! Він практично новий!!! Нехай міняє, мене не іпе!
Тоже примажусь к Камраду. Интересует тоже самое.shevadm писав:Всем привет. Ребята, подскажите. На Т5 GP СААС , какой установлен генератор с током зарядки?. Планирую выбор аккума, с максимальной емкостью который влезет в место установки. Хочу побольше, так как установленно вебасто. Спасибо за ответы.
Был у меня такой FEON 85а три года отслужил без проблем , на третий год в первый мороз умер в один момент. Сейчас Varta Silver Dynamic 85аalmar21 писав:Понравился мне FEON , использовал на жульке, долго и уверенно. Производитель- Украина.
Задумываюсь поставить на бусю, с похолоданием будет понятней - может и на старом еще покатаюсь, но всеж идея не покидает .
Цена нормальная. Был может у кого такой? Поместится на площадку ?