VARTA бывает разнаяshuribas19 писав:І вагаюся брати його чи варту сіру.
Може хтось щось чув - то підскажіть будь ласка

Себе взял свеженькую VARTA SILVER DYNAMIC 585 200 080.
VARTA бывает разнаяshuribas19 писав:І вагаюся брати його чи варту сіру.
Може хтось щось чув - то підскажіть будь ласка
мы в курсе. ты уже дважды говорил.T5YY писав:Себе взял
4А это нормально для не молодой 60ки. Гораздо ВАЖНЕЕ!!! чтобы напряжение зарядного устройства во время зарядки было 13,9 - 14,2 Вольта.Итальянец писав:я купил 1,30.
литра хватило выровнять плотность по банкам.
но аккум все равно не берет на себя более 4А.
Проблема не с током. Напряжение больше 14,7 В я бы не подавалИтальянец писав:ток поднялся до 5 А , а напряжение я померял - 15,6 В.
При такій різниці, в 95% випадків, акум можна відспівувати. А якщо в банках з меншою густиною електроліт темний - то точно. Але до літа може й протягнеш. Вирівняти тільки доливом електроліта не вийде - через два дні буде та сама картина. Попробуй лампочкою 1-5 Вт (менше краще, але довше) розрядити батарею, по книжках то треба її довести до 10,2 В, а по простому - поки лампочка стане світити в пів накалу. Тоді заряджай малиа током, можна як Коля Колич казав, гірше не буде. А можна й просто 0,05 ємкості (60х0,05=3 А). Якщо всі банки почнуть "булькати" - є шанс.Итальянец писав:у моего по банкам от 1,15 до 1,25.
petsa писав:Сделай КТЦ,только не разряжай меньше10,2.
по всім банкам як сльоза.Марк писав: електроліт темний
всі булькають тихенько.Марк писав:всі банки почнуть "булькати"
це моя задача, яку ми всі дружно рішаємо з бубном навколо мого акумулятора.Марк писав:до літа
Перевіриш густину через добу-дві, може все й буде ґут. Як ні - зроби, як я написав.Итальянец писав:всі булькають тихенько.
Аналогічно!Итальянец писав:дружина вже злиться.
каже купи і не страждай.![]()
а я жмот економка.