основная проблема в т5 это дизель 2.5.

kolyakolyaba писав:Почему не сравниваете Т4 1990-го г.в.
Stroller писав:насколько же жалок т5, что ему для полноценного сравнения нужен т4
Stroller писав:поговори на сервисе с серьезными дизелистами.
Генрих писав: если себе купить, то неее..геморный двиг
Андрій. писав:VW t4 syncro писав:У Т5 підвіска м"яко кажучи лайно.Її у середньому вистачає на одну подорож Київ-Тернопінь-Київ.
Т4 довгий з повним приводом та 2,5тді =
Братан це ти звичайно прогнав Беса про поїздку одну я туда ,літаю часто і ходова все Гуд
Андрій. писав:Друже я родом із Коломиї так що на рахунок доріг Загідного регіону не спорь,я за рік пролітаю сто тисяч по цих дорогах![]()
![]()
kolyakolyaba писав:Почему не сравниваете Т4 1990-го г.в. и Т5 2003-го г.в., по-моему так честней
kolyakolyaba писав:Почему не сравниваете Т4 1990-го г.в. и Т5 2003-го г.в., по-моему так честней
VW t4 syncro писав:Андрій. писав:Друже я родом із Коломиї так що на рахунок доріг Загідного регіону не спорь,я за рік пролітаю сто
ну кто как ездит кто 60, а кто 160![]()
![]()
kolyakolyaba писав:короче говоря лучше та "Т"ешка, которая возит наши Ягодицы![]()
а то так спорить можем до 2020 года, пока Т5 станет идеальным авто(как т4 в 2003г.), а Т4 музейным экспонатом
Gagarin писав:Скажем так, имея в кармане Н-ную сумму енеГ, можешь позволить себе Т5 2005 года, но не можешь Т4 2003-го...
Виталик[velll89] писав:несогласен http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_t4_pass_8252555.html