Антикоррозийная обработка арок и днища
- Alexey
- VW знаток
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T4 ACV 2003
- Реальное имя: Алексей
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Антикоррозийная обработка арок и днища
возник вопрос , что за гадость наносится на колесные арки (с завода на Т4), пенестая, белая, как резина ... что это и где можно купить ... а то немного отпало по машинке ... а скоро зима ...
- Fenrir
- Штурман
- Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T4, 1997 год, 1.9 TD, грузпасс.
- Реальное имя: Дмитрий
- Контактна інформація:
Re: антикор
Присоединяюсь и расширяю вопрос - чем лучше покрыть днище (антикор) для продления жизни любимого друга?
Подарки для настоящих мужчин: арбалеты, луки, мечи, ножи и прочие "игрушки" - www.fenrir.com.ua
- Cubano
- VW маньяк
- Дякував (ла): 146 разів
- Подякували: 413 разів
Alexey, подібну хрень можна купити в балончику фірми Body. Як воно себе веде - не знаю, на причепі крила обробив, але спеціально для цього призначене.
Fenrir, я ось свого буса покрию секретним складом, і після зими подивлюсь чи її чарівні властивості працюють, і потім можу ваші буси обробити.
Fenrir, я ось свого буса покрию секретним складом, і після зими подивлюсь чи її чарівні властивості працюють, і потім можу ваші буси обробити.
Кацапи! Нах з нашої землі! З Криму і Донбасу!
LT35 sdi 2001/ Pass2.0 tdi dsg
- Kuzma5
- VW знаток
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Multivan AXE 2.5TDI HIGLINE 80000км
- Реальное имя: Игорь
- Дякував (ла): 38 разів
- Подякували: 3 рази
А я сторонник старых прибамбасов: МОВИЛЬ рулит (зараза если попадает на руки - ничем не смывается) 

0939625568 Игорь
- Alexey
- VW знаток
- Контактна інформація:
- SCOOBY
- Бусовод со стажем
Мовиль чтото типа жирной херни,а на Течиках в арках как резина какая-то нанесена. Дуаю что-то типа жидких арок.
T4 "MULTIVAN" AXG 2002 Косой ПРОДАЮ
0954292273
0632727709
0954292273
0632727709
- Kuzma5
- VW знаток
SCOOBY писав:что-то типа жидких арок.
1. О "жидких арках" слышу впервые.
2. Есть мастика, которая после нанесения, превращается в резину. Завтра иду вскрывать такой мастикой шиферную крышу гаража (начала где-то протекать, зараза)

0939625568 Игорь
- SCOOBY
- Бусовод со стажем
Ну наверное про именно эту мастику и говорим.
T4 "MULTIVAN" AXG 2002 Косой ПРОДАЮ
0954292273
0632727709
0954292273
0632727709
как называется?Kuzma5 писав: Есть мастика, которая после нанесения, превращается в резину
- Alexey
- VW знаток
- Контактна інформація:
- IBAH
- Диспетчер региона
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Їх кілька і часто змінюються
- Реальное имя: Іван
- Подякували: 155 разів
Alexey
Мож не ехать - я предсказую что в лучшем случае следующей осеннью Кузьма напишет о том какое это гуано, а в хужем через пару месяцев.
Мож не ехать - я предсказую что в лучшем случае следующей осеннью Кузьма напишет о том какое это гуано, а в хужем через пару месяцев.
- Kuzma5
- VW знаток
Alexey писав:Kuzma5
могу после 11:30 приехать и посмотреть на процесс , и на чудо мастику
1.Вещь классная, использую не первый раз. Первый раз пользовался в 2006 году. Случайно разлил на пол гаража - полная адгезия и тянулась ещё через год как настоящий каучук. Предупреждение: не разбавляйте, как написано в инструкции (потеряет тягучесть). Название посмотрю на упаковке - сообщу.
2.Гараж находится на Оболони (Минский массив, возле Диагностического центра), телефон в подписи. Жду. Думаю сам процесс обработки крыши после подготовительных работ начнется часов в 12. Жду.
0939625568 Игорь
-
- Бусовод со стажем
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4
- Реальное имя: Макс
- Контактна інформація:
без хорошего разбавителя и пары помощников дело не пойдёт:)
делаю рекламу http://www.signmaster.com.ua
- Cubano
- VW маньяк
Значить так! Всі мастіки - в топку! Чого? Бо вони на заводі наносяться на голий свіжий метал, на якому ще немає корозії. У вашому випадку як би ви не зчищали іржу, на ній все одно залишаються цятки, а в ній вода, і процес далі іде, власне виникає парниковий ефект.
Я розказую так, тому, що трохи підкований теоретично, а також 15-річний досвід боротьби із сіллю і іржею.
Всі мої колеги-конкуренти їздять на бусах із здоровенними ржавими дирами. У мене ще практично не має дірок.
Бо кожен рік воюю з процесами окислення.
Навіть якщо на голий метал наносити будь-яке тверде покриття, воно працює доти, поки немає деформації. Коли десь був невеликий удар, труться законно частини і механізми машини, коли труть ногами пороги, кузов "гуляє", покриття тріскає, спочатку це мікротріщини, але вода, мороз, жара, сіль роблять свою справу і процес іде.
Що робити? Не дати доступ води до металу, витіснити її, коли вона вже є на металі в іржі, і зробити цей процес постійнм. Коли є деформація металу, на зміну старому захисному шару повинен прийти новий.
Мовіль в деякій мірі виконує цю роль, але з часом він висихає, і тріскає. Читай вище.
Пушсало. Теж саме, воду не витісняє, якщо процес пішов, то воно його не спинить.
Нігрол. Майже містичний продукт, але він працює! Проте має ряд недоліків. Дуже сильно бруднить і автомобіль, і одежу. Здається, сильно смердить.
Я сьогодні обробив сам буса американською фігньою, для днища як вазелін, для прихованих порожнин - рідке як олія. Результат буде весною.
Років 5 тому буса мені обробив один майстер дикою сумішшю з пушсала, нігрола, каніфолі і технічого воску. Не один слюсар плювався, руки, ноги бруднить ще і зараз. Але добре тільки там, де нічого не треться, не дотикається, не деформується. Весь задок, якби я його ще й кожного літа додатково не обробляв, то вже давно б прогнив.
Між іншим, крім закритих порожнин, як пороги, стінки, в ідеальному стані після тої обробки, як не дивно, колісні арки. Тому, що не тільки оброблені, а і з підкрилками. Так що краще, ніж мастіками замазувати, купіть на свої машини підкрилки.
Я розказую так, тому, що трохи підкований теоретично, а також 15-річний досвід боротьби із сіллю і іржею.
Всі мої колеги-конкуренти їздять на бусах із здоровенними ржавими дирами. У мене ще практично не має дірок.
Бо кожен рік воюю з процесами окислення.
Навіть якщо на голий метал наносити будь-яке тверде покриття, воно працює доти, поки немає деформації. Коли десь був невеликий удар, труться законно частини і механізми машини, коли труть ногами пороги, кузов "гуляє", покриття тріскає, спочатку це мікротріщини, але вода, мороз, жара, сіль роблять свою справу і процес іде.
Що робити? Не дати доступ води до металу, витіснити її, коли вона вже є на металі в іржі, і зробити цей процес постійнм. Коли є деформація металу, на зміну старому захисному шару повинен прийти новий.
Мовіль в деякій мірі виконує цю роль, але з часом він висихає, і тріскає. Читай вище.
Пушсало. Теж саме, воду не витісняє, якщо процес пішов, то воно його не спинить.
Нігрол. Майже містичний продукт, але він працює! Проте має ряд недоліків. Дуже сильно бруднить і автомобіль, і одежу. Здається, сильно смердить.
Я сьогодні обробив сам буса американською фігньою, для днища як вазелін, для прихованих порожнин - рідке як олія. Результат буде весною.
Років 5 тому буса мені обробив один майстер дикою сумішшю з пушсала, нігрола, каніфолі і технічого воску. Не один слюсар плювався, руки, ноги бруднить ще і зараз. Але добре тільки там, де нічого не треться, не дотикається, не деформується. Весь задок, якби я його ще й кожного літа додатково не обробляв, то вже давно б прогнив.
Між іншим, крім закритих порожнин, як пороги, стінки, в ідеальному стані після тої обробки, як не дивно, колісні арки. Тому, що не тільки оброблені, а і з підкрилками. Так що краще, ніж мастіками замазувати, купіть на свої машини підкрилки.
ну, если бы их можно было поставить не сверля наружную часть крыла под шурупы - уже многие бы поставили подкрылкиCubano писав: купіть на свої машини підкрилки.
- igor1965
- Местный
- Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T2b \ М- 412 /375тыс .
- Реальное имя: Igor
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 4 рази
Я начал пользоваться мазюкалками фирмы "DINITROL"(жидкие подкрылки) . Фирма продавец находится на Южной Борщаговке .
Спойлер
0шесть семь99 34 24ноль ; 050 стовосемь 4334 ; 093 71 пять пять 062 .
- Cubano
- VW маньяк
exsersist, я сам не люблю зайві нештатні отвори свердлити в машині, але отвори від іржі мені б набагато більше печалі принесли, ніж 6-7 штук, які сам зробив.
І не забуваємо про отвори для вентиляції.
Вчора в лівому порозі і правому задньому крилі коли прочищав їх, вилилося по пару літрів води, від сонця антикор потік, і позабивав отвори. Взимку та вода могла б біди натворити.
Проте іржі всередині не було, дика суміш працює!
І не забуваємо про отвори для вентиляції.
Вчора в лівому порозі і правому задньому крилі коли прочищав їх, вилилося по пару літрів води, від сонця антикор потік, і позабивав отвори. Взимку та вода могла б біди натворити.
Проте іржі всередині не було, дика суміш працює!
- VitalySV
- Пассажир
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T4, 2.5 ACV TDI, 353 тыс.; ВАЗ 21081, 1,1 101 тыс.
- Реальное имя: Виталий
- Подякували: 1 раз
я нашол Антикор с резиной, написано что основной компонент - каучук + резина. http://hotline.ua/auto-materialy-dlya-b ... oj_hg5756/
Может кто пробовал?
и еще должна быть хорошой штукой эта вещь, если она реально с цынком
http://hotline.ua/auto-materialy-dlya-b ... 04_l_1540/
а вообще я делаю из цынка шайбочки и подкладываю под болты где только можно
Может кто пробовал?
и еще должна быть хорошой штукой эта вещь, если она реально с цынком

а вообще я делаю из цынка шайбочки и подкладываю под болты где только можно

- Alexey
- VW знаток
- Контактна інформація:
у вас в николаеве должна быть такая гадость как свинцовый сурик , вот это вещь !!! гдебы взять пару ведер