Это в тепловозную соляру Добавляют из-за того что она сухая и наша топливная быстро умрет от сухости (соляра Сильно очищена) И добавляют "в кашу масло"

Parovoz писав:slava81
Это в тепловозную соляру Добавляют из-за того что она сухая и наша топливная быстро умрет от сухости (соляра Сильно очищена) И добавляют "в кашу масло"Тоже таким баловался
И двигатель тогда работает мягче, и все смазано!
Parovoz писав:slava81
Да пожалуйстаНа то он и клуб что обмениваться информацие и делиться опытом! Будете у нас, Милости просим на встречу клубней харьковских
aluvin писав:У меня вопрос: как визуально или по бругому отличить "сухую" солярку от "мокрой" и сколько масла добавлять (в какой пропорции)?
Parovoz писав:На Вкус конечноили просто Достаточно Знать происхождение того что заливаеш в бак. Не ну теоретически можно и в лабораторию отдать.
А вообще есть специальная тема "про масло в соляру" поиск Рулит
Добавлено 24 фев 2013, 10:41
На "ощуп" или "визуально" определить нельзя!
у меня на 50км пробега точно хватаетроман писав:народ! кто подскажет сколько остается салярки после загорания лампочки? Т-4 ACV
Как-то 80км наездил по городу, но уже плохо заводился...роман писав:народ! кто подскажет сколько остается салярки после загорания лампочки? Т-4 ACV
Сила волі + характер = молодецьnico писав:Провів невеличкий експеримент з приводу витрат пального. Оскільки короткі поїздки недавали точних даних про витрати поставив ціль дізнатись скільки моя машинка їсть пального в цілому при різних умовах (зима-літо, недоливи на заправках, ітд). І так 1 січня 2014 року я точнно відміряв кількість солярки, і відмітив кілометраж на спідометрі. 31 грудня 2014року відмітив кількість пального у баці. Увесь час я збирав чеки і все ретельно відмічав. Відразу скажу що заправлявся тільки на 2-х заправках, спочатку на БРСМ м. Київ вул. Богатирська - 576,42 літрів, потім UPG (с. Загальці) 698,03 літрів.
Ось що з цього вишло.
За рік: загальна кількість пального 1274,45 літрів Кілометраж 17233 км
Якщо я правильно порахував 7,33 средні витрати на 100 км
Ще один - момент 60% пробігу це міський цикл.
Я в Т-5 тоже все записывал! Когда заправлялся и на каком пробеге 3.5 года писалnico писав:Провів невеличкий експеримент з приводу витрат пального. Оскільки короткі поїздки недавали точних даних про витрати поставив ціль дізнатись скільки моя машинка їсть пального в цілому при різних умовах (зима-літо, недоливи на заправках, ітд). І так 1 січня 2014 року я точнно відміряв кількість солярки, і відмітив кілометраж на спідометрі. 31 грудня 2014року відмітив кількість пального у баці. Увесь час я збирав чеки і все ретельно відмічав. Відразу скажу що заправлявся тільки на 2-х заправках, спочатку на БРСМ м. Київ вул. Богатирська - 576,42 літрів, потім UPG (с. Загальці) 698,03 літрів.
Ось що з цього вишло.
За рік: загальна кількість пального 1274,45 літрів Кілометраж 17233 км
Якщо я правильно порахував 7,33 средні витрати на 100 км
Ще один - момент 60% пробігу це міський цикл.