[spoiler]

garmas-vitaliy писав:я,конечно, извиняюсь ,а можна меншими їх зробити,а то троеба відходити від монітора і всеодно завеликі,ще й зрізані
alex120945 писав:Тысячу пардонофф , но тему надо в топку
parinte писав:Бодай просто використати таку функцію як "spoiler" і заховати всі крім другої в нього...
Згідний з garmas-vitaliy, окрім тих випадків, коли ця наклейка "тішить око" самого власника своєю присутністю на належному місці...
garmas-vitaliy писав:не в обіду ТС,але підтримую alex120945-це ще один повід обдурувати народ Наш
garmas-vitaliy писав:apacer25
зараз почнуть у тебе бариги заказувати наклейки,щоб вписати там пробіг який потрібно для клієнта... якщо друкувати-то тільки для свого ока і не більше
Добавлено 20 лютого 2012, 12:34
а так є досить цікаві наклеєчки
Игорян777 писав:Авто без наклеек-крашеное авто
Игорян777 писав:Авто без наклеек-крашеное авто
ROMiK писав:Згідний з apacer25, і з радістю ставлю бронь на 2 - 3 комплекта наклейок, до вияснення ціни. Мені приємно коли у мене скажімо все на місці, для прикладу у 95 % Віто передня балка де замок капота - ржава в хлам, і на ній є наклейки про заміну тосолу, про допуски тощо. Фарбувати її однозначно буду, і я хочу щоб вона виглядала потім як оригінал, то кого я здурю ???? Теж саме стосується прозорих наклейок на пороги та задні крила, от оббився поріг мештами, ти його піддув і що - не клеїти наклейку бо ти когось дуриш ??? Маразм. ИМХО. Чувак молодець - хоче заробити, а те що за ним рахується вже одна бочина то це не повід рубати всі його починання