Вібрує педаль щеплення в Т5

Відповісти
Andriy7

Вібрує педаль щеплення в Т5

Повідомлення Andriy7 »

Така історія: Т5 1.9 ТДІ 2005 замінив маховик і комплект щеплення все Luk , тепер відчуваю легеньку вібрацію на педалі щеплення на швидкості, вижимаю щеплення - тишина, кидаю на нейтралку також не відчувається, замітив ще таке - вібрація збільшується при піднятті оборотів (2000-2500) навіть на нейтралці. І ще таке: коли працює на холостих відчувається легкий шум в районі коробки - вижимаю щеплення і все пропадає - тишина, може підшипнику первинного валу хана? якшо так чи може він давати таку вібрацію? Не думаю що поставив маховик і щеплення криво, передачі включаються легко.
garmas
Диспетчер региона
Диспетчер региона
Модель авто, тип двигателя, пробег: T4 ABL 1.9 TD intercooler, 2000р.
Chevrolet Volt 2013р.
Реальное имя: Віталій
Дякував (ла): 60 разів
Подякували: 15 разів
Контактна інформація:

Re: Вібрує педаль щеплення в Т5

Повідомлення garmas »

не заморочуйся! не заважай машині працювати! прийдуть холода- все внормалізується
Продам свого буса у добрі руки...
Andriy7

Повідомлення Andriy7 »

Хочу знати причину і виправити все, може підшипнику первинного валу хана?
Vig
VW знаток
VW знаток
Модель авто, тип двигателя, пробег: T5 , 1.9 77Квт
Реальное имя: Илья
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 25 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Vig »

Andriy7 непаникуй когда появится металический звон который будет пропадать при нажатии на педаль сципления тогда поменяеш маховик с потрахами и подшибником первичного вала :) , просто подуставший у тебя маховик но пока незвенит и негудит можно еще покататься .
Проверь на всяк пожарный муфту генератора она тоже может давать вибрации.
VW T5 Transporter 2003-04, 1.9TDI, 77Kw, короткий, белый, пасажир.
Andriy7

Повідомлення Andriy7 »

Та який підуставший, я ж написав шо тільки поміняв маховик і комплект щеплення, все нове Luk, і от така фігня вилізла, два дні поїздив, сьогодні відчував як шось об шось тре, десь з мого боку і частота тертя збільшується від швидкості, вобше не знаю шо там може терти, все поставив по інструкції, тай там впринципі по іншому і не вставиш, передачі легко переключаються, але є вібрація педалі і сьогодні відчув тертя, х.з чи не знімати коробку прийдеться ще раз
Відповісти

Повернутись до “VW T5 - Трансмісія та зчеплення”