pitmanf2d писав:... не доволен - валите к официалам - там и наряд оформят,и кофе нальют и детальки с упаковкой в багажник кинут.А потом здесь напишите,о той разнице,которую Вы почувствовали... С уважением.
З ТАКОЇ РЕМАРКИ ПОЧНУ... Власне ці слова дуже гарно можуть відобразити ситуацію яка складається між майстром і клієнтом в автомайстернях... і правда, якщо в когось така висока потреба в комфорті і услужливості, то їм прямий шлях до офіціалів... а по ділу скажу так, я обслуговуюсь переважно вдома (Коломия, Стрий), і мене все влаштовує, хоч інколи і "больно" буває... З останнього - 3 ШРУСА за 4 місяці, це больно, але дякую Богові за те, що "взяв ШРУСами" )))) В Ігора Петровича мав нагоду кілька раз робити ходовку (приїзджав без запису з дороги і він завжди вислухав і поміг!!!) і виїзджав довольний і завжди він йшов на поступки, навіть коли я не просив, по суті, того... останній раз мене здивував надзвичайно, бо по суті крайню запчастину я в нього поміняв "по гарантії"... а це дуже велика рідкість в наш час в автомайстернях. Так що при всіх розкладах, КОЖЕН ОБСЛУГОВУЄТЬСЯ ДЕ ВВАЖАЄ ЗА НАЛЕЖНЕ, БЛАГО СТО у нас багато, а от майже ніхто не порадить і не "поремонтує" ваше авто, коли ти стоїш розгублений серед дороги і чіхаєш потилицю дивлячись на машину, яка "чогось неїде"... а один звінок Петровичу, дає відповідь на багато питань ...
Ігор, від себе ЩИРО ДЯКУЮ, а взагалі ми не 100$ щоб всім подобатися.... особистий досвід.