Раніше декілька разів помічав, що після перемикання на вищу передачу відбувалась невеличка вібрація, яка закінчувалась із набором швидкості. Не надавав значення цьому, так як сталось це один-два рази і все (місяці два тому).
Тиждень том уїздив в Москву. Дорога туди - все норм. Там авто не заводив декілька днів. Дорога назад - знову вібрація, при тому дуже сильна, машину аж трясло. Не постійно, а лише після 2100-2500 обертів, або навпаки, якщо перемикав трохи зарано (до 1700). При русі на стабільній швидкості (100км/год. на 5 передачі) все ок, тільки починаєтсья підйом - починає трясти. При цьому машина тупить, тяга слабка, таке відчуття що турбіна не працювала.
Отож, проїхав (відмучився) приблизно 1000км., - зупинка на кордоні Білорусії - України. Після кордону - авто їде ідеально, вібрації 0, після 2500 - підхват турбіни, в обгоні - шустра, загалом все в нормі.
По приїзді додому, протягом останнього тижня, один чи два рази була легка вібрація, а так все ок.
Підозра на турбіну, можливо замерзала чи я ще щось...
Які у вас думки на цей рахунок?
Т5. вібрація після 2100-2500 обертів
- Pavloz85
- Пассажир
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Т5, 2004р., 2500 куб.см., 220тис (по Україні 2 тис.)
-
- Прохожий
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T5 AXE 1.9
Re: вібрація при навантаженні
Допоможіть мені будь ласка з такою ж проблемою((( я вже незнаю що потрібно роботи, майстри розводять руки(((!!
-
- Прохожий
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T-4 пассажир,ACV 2.5,235000
Вибрация исчезла после замены внутренних ШРУСов,была при нагрузке после 80-90 км/ч,при равномерном движении не ощущалась.
-
- Прохожий
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T5 AXE 1.9
так а тяга??? у вас тяга не зникала, а тільки вібрація!! чи тяна теж?
Добавлено 03 ноя 2013, 21:50
Pavloz85, як знайти контакти цього хлопця!! я думаю що він підскаже з моїм питанням, а може ще в когось була аналогічна ситуаця?? вібрація+ зменшення тяги!!
Добавлено 03 ноя 2013, 21:50
Pavloz85, як знайти контакти цього хлопця!! я думаю що він підскаже з моїм питанням, а може ще в когось була аналогічна ситуаця?? вібрація+ зменшення тяги!!