Якщо спробувати змінити кодіровку при зміні видає що помилка і не приймається

Якщо спробувати змінити кодіровку при зміні видає що помилка і не приймається
На 180л.с. двигателе CFCA не получится не промазать,разве что почистить если разберешь удачноaptem писав: Тим паче не бачу великої проблеми в тому щоб кожні 80-100 тис. км зкинути, вимити, залудити доріжки, промазати герметиком і поміняти три кондера.
sprei писав:На 180л.с. двигателе CFCA не получится не промазать,разве что почистить если разберешь удачно![]()
http://vwbus.club/forum/viewtopic.php?f=136&t=27023
Сенс є, але за умови що "прошивальщик" не просто підніме тиск вприску та надуву! Адже більше не значить краще, макс. тиск в цилідрі 50-60атм. і край...egorka71 писав:А есть ли смысл например Чиповать бус неудаляя сажевик?
Ну і я ка?..aptem писав: На CFCA є проблема куди важливіша ніж якийсь там ЄГР....
хон.alik писав:Ну і я ка?..aptem писав: На CFCA є проблема куди важливіша ніж якийсь там ЄГР....
Ну та которая есть у всех дизельных машин.Спираль накала.alik писав:Ну і я ка?..aptem писав: На CFCA є проблема куди важливіша ніж якийсь там ЄГР....
С 2014г.проблем с двиглом стало меньше и новые Т6 идут с этими двиглами на наши рынки,что поделаешь на нас тренируются инженеры VAGaptem писав: На CFCA є проблема куди важливіша ніж якийсь там ЄГР...
.