Т5 проблема з форсункою і не працює один з циліндрів
- Новіков Максим
- Бусовод
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T-5, 1.9, 77 квт
- Реальное имя: Макс
Т5 проблема з форсункою і не працює один з циліндрів
всім доброго вечора !
ситуація така --- при -24 завівся без проблем,залишив прогрівати !! хвилин за 5 повернувся і почув що мотор якось дивно працює!!заглушив,завів - теж саме !!
проїхав метрів 100 на на сильній вібрації машину аж трясло !!! звонив на сервіс сказали що проблема з форсункою і скоріш за все не працює один з циліндрів !!
Тепер не знаю що робити ! машина за 100 км ! Чи можу я на робочих трьох циліндрах доїхати додому чи краще визивати ЕВАКУАТОР???
ситуація така --- при -24 завівся без проблем,залишив прогрівати !! хвилин за 5 повернувся і почув що мотор якось дивно працює!!заглушив,завів - теж саме !!
проїхав метрів 100 на на сильній вібрації машину аж трясло !!! звонив на сервіс сказали що проблема з форсункою і скоріш за все не працює один з циліндрів !!
Тепер не знаю що робити ! машина за 100 км ! Чи можу я на робочих трьох циліндрах доїхати додому чи краще визивати ЕВАКУАТОР???
- Новіков Максим
- Бусовод
Re: Потрібна порада по Т5
справа в тім що машина в карпатах і теплого боксу там по близості немає а їхати на ній практично неможливо (чим вища передача ти більша вібрація)!
дякую
дякую
- Vig
- VW знаток
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T5 , 1.9 77Квт
- Реальное имя: Илья
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 25 разів
- Контактна інформація:
Какая реакция на выжатое сцепление ? тяга есть ? посторонние шумы в двигателе ?
Фильтр наврядли виноват уменя когда топлево замерзало то просто глох на ходу , хотя изза старости может колбасить движок .
Фильтр наврядли виноват уменя когда топлево замерзало то просто глох на ходу , хотя изза старости может колбасить движок .
VW T5 Transporter 2003-04, 1.9TDI, 77Kw, короткий, белый, пасажир.
- multiven
- Штурман
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Т-4 2.5 пробег 450000 Т-5 GP каравелла 2.0 140 сил
- Реальное имя: Александр
Ехать несоветую так как причина неизвестна.. Думаю евакуатор будет дешевле. А дистанционно могут определить токо екстрасенсы так что лучше вези его УДАЧИ
- Новіков Максим
- Бусовод
дякую всім хто відгукнувся !! проблема таки з форсункою !!! доїхав я до місця призначення з легкою вібрацією максимально на 4 передачі !! в суботу до офіціалів на заміну форсунки !!
ще раз дякую ))))))))))
ще раз дякую ))))))))))
- Vig
- VW знаток
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T5 , 1.9 77Квт
- Реальное имя: Илья
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 25 разів
- Контактна інформація:
Новіков Максим Неторопись менять если форсунка механически целая есть вероятность неконтакта в разьеме форсунки , может зарос нагаром распылитель или резиновые колечки износились .
Официалы на бабло тебя разведут по полной однако , за то бабло что они тебе поменяют 1 форсунку ты можеш купить 4 б.у .
Официалы на бабло тебя разведут по полной однако , за то бабло что они тебе поменяют 1 форсунку ты можеш купить 4 б.у .
VW T5 Transporter 2003-04, 1.9TDI, 77Kw, короткий, белый, пасажир.