shokur писав:Чесно кажучи, грів пару хвилин, але ніяк не пів години. Як же ж тоді бути взимку, коли на склі лід, салон прогрівати теж не можна? Минулого ранку в мене лобове і водійське скло було вже замерзлим, розтоплював саме пічкою, перед тим, як рушити. Виходить цього робити на варто і треба спочатку віддерти на морозі льод зі скла, а потім сідати, заводити двигун і зразу рушати? Я правильно розумію?
P.S. Від чого коксується коптілка? І яка профілактика цього явища?
Пару хвилин, або стільки часу, як віддерти скло від льоду - нормально. Все ж простіше за все або вирубити пічку, або включити рециркуляцію салону. Тоді дим не попаде.
Закоксовується пічка, сам не знаю від чого. У мене минулого року при температурі десь до -5 працювала, а вже нижче, коли дійсно вона потрібна була - не заводилася, тільки багато диму було. Я розбирав, і чистив. Складно тільки перший раз.
Коли дійсно буде потреба в цьому, дам ссилку на Пасат клуб, де це описано, в Т5 конструкція Вебасти така сама, тільки розміром в 2 рази більша.
П.С. В Пасаті Б6 лобове скло з підігрівом!

Такої проблеми, як здирати льод-іній взагалі не ма, нажав кнопочку, і через хвилину воно вже прозоре.