abstraxionist писав:Сухая новая дороговато тянет.1100 евриков.Бу от 500 евро и выше на новоградском сайте автономок бу.А мне недавно притащили за 350 у е купленные где то.Снятые виджать с продаваемых грузовиков.Ну так ремонт я им нарисовал одним 2300 (ремонт блока управления(воткнули 24 вольта на 12 вольтовый блок)и замена датчика перегрева) это AIRTOP2000ST.И вторая в 1500 обошлась полная разборка чистка и замена свечи.Так что хрен её знает как выгоднее брать.Толи бу на сайте рабочую и с минимальной гарантией.То ли с ремонтом.
Воно само собою залежить від регіону ціни на запчастини, комплектуючі... але реально ті ціни, які ви називаєте, дивують... мені сьогодні має приїхати повний комплект мокрої Вебаст-и))) за 2000 грн... Я жодним чином не применьшую значення і цінність тої праці яку виробите своїми руками, але як на мене у вас перебор по ціні... і я дуже сумніваюсь що тут знайдеться багато кліємнтів на вашу пропозицію, влесне через цінову політику... можливо я помиляюсь, але це моя особиста думка...