locik писав:
После доукомплектации планирую ехать в Бучу устанавливать..., знаю,что там, по месту недостающие запчасти продаются дорого, поэтому хотелось бы их купить на форуме...

Где именно будеш ставить в Буче? Если у Коли2000, то готов поспорить по поводу цены на запчасти в сравнении с остальными.
bohdan 7224 писав:Але ж D4ws встановлений з заводу,в парі з вакуумними кранами досить добре прогріває салон.До речі і тепло починає дути вже через дві хвилини після включення.
Помилкова думка, тепло в салон дує після того, як вхідна температура тосола в котел буде вища +20 градусів градусів. Провірено діагностикою.
При температурі повітря від 0-+5 воно так і є, десь біля 2 хв., але якщо холодно, то може бути і більше. Але западло в тому, что початковий круз на D4WS з заводу дуже малий ы тому скоро прогрываэться при 0 градусів, а коли відкривається мотор, то температура тосола при вході падає з 20, до +5. Тому перших 5хв буде таке собі повітря, а вже після 7 хв в загальному, йде тепло. Еле це тепло йде розпотівання вікон, в задньому відсіці воно майже не відчувається.
Тут тільки фен толком спасе!
Мені коли їду сам, хватає мокрої з включенням пічки на обігрів, а вот коли заді їде ще хтось, всетаки приходиться включати ФЕН в добавку до мокрої.
Рома писав:в мультові з опцією обдуву скла, при морозі -5 передпусковий дав відчутне тепло в салон десь через 40 хв. Фен прогрів салон за 10 хвилин значно краще.
+100 Сказав як відрізав!
Добавлено 31 дек 2014, 01:01
locik писав:
После доукомплектации планирую ехать в Бучу устанавливать..., знаю,что там, по месту недостающие запчасти продаются дорого, поэтому хотелось бы их купить на форуме...

Где именно будеш ставить в Буче? Если у Коли2000, то готов поспорить по поводу цены на запчасти в сравнении с остальными.
bohdan 7224 писав:Але ж D4ws встановлений з заводу,в парі з вакуумними кранами досить добре прогріває салон.До речі і тепло починає дути вже через дві хвилини після включення.
Помилкова думка, тепло в салон дує після того, як вхідна температура тосола в котел буде вища +20 градусів градусів. Провірено діагностикою.
При температурі повітря від 0-+5 воно так і є, десь біля 2 хв., але якщо холодно, то може будти
Рома писав:в мультові з опцією обдуву скла, при морозі -5 передпусковий дав відчутне тепло в салон десь через 40 хв. Фен прогрів салон за 10 хвилин значно краще.
+100 Сказав як відрізав!