• Реклама
Шановні гості!

Шановні відвідувачі! Для того, щоб отримати доступ до всіх можливостей форуму, необхідно увійти в свій обліковий запис або зарєєструватися!
Забули свій пароль? Його можливо легко відновити!


Caddy1.9ТД. Круиз контроль можно поставить?

Caddy1.9ТД. Круиз контроль можно поставить?

Повідомлення №1   Повідомлення » Додано: 05 вересня 2012, 21:06

Возможно ли поставить? 1.9ТД, 2006г. Нсли да, то где и цена вопроса?
MORZE
Штурман
Штурман
 
Повідомлення: 55
З нами з: 09 липня 2012, 13:06
Звідки: ЧЕРКАССЫ
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Модель авто, тип двигателя, пробег: Vw Multivan, 2.5TD, AXE, 6РКП, 2008г.в.
Реальне ім'я: Евгений

Реклама

Re: Круиз контроль

Повідомлення №2   Повідомлення » Додано: 30 вересня 2012, 19:25

привіт! поставити можна, але дороговато буде, тут є корисна інформація http://www.caddy-club.ru/f/tuning/593-kruiz-kontrol/
продам шини та диски(штамповані/литі) всі питання в пп.
nnnn
Прохожий
Прохожий
 
Повідомлення: 2
З нами з: 21 серпня 2012, 10:18
Звідки: Україна
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Модель авто, тип двигателя, пробег: T4 був

Re: Caddy1.9ТД. Круиз контроль можно поставить?

Повідомлення №3   Повідомлення » Додано: 10 квітня 2015, 11:57

Поставить можно и не так дорого как это может показаться, первое надо знать какой подрлевой блок стоит на машине, сама ручка стоит от 400 до 700 грн в зависимости от продовца и модели....
Аватар користувача
Kroll
Прохожий
Прохожий
 
Повідомлення: 4
З нами з: 10 квітня 2015, 11:53
Звідки: Киев
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Caddy1.9ТД. Круиз контроль можно поставить?

Повідомлення №4   Повідомлення » Додано: 10 квітня 2015, 12:24

потрібна "стрекоза" з круїзом і підрулевий блок з підтримкою цієї функції(пробивається по номеру блока), блок краще брати на розборці, бо ціна на новий відібє охоту до круїза :D після встановлення активується компом.
П.С. підрулевий з заводу, якщо авто без круїза, теж буде без підтримки цієї функції
Минулого вже немає, майбутнього ще немає, живи зараз.
Аватар користувача
Рома
VW маньяк
VW маньяк
 
Повідомлення: 2866
З нами з: 30 січня 2010, 19:09
Звідки: Винницкая обл.
Дякував (ла): 177 раз.
Подякували: 156 раз.
Модель авто, тип двигателя, пробег: Atala B-CROSS октавія тур комбі 1.9 акпп
001 000

Re: Caddy1.9ТД. Круиз контроль можно поставить?

Повідомлення №5   Повідомлення » Додано: 10 квітня 2015, 14:30

для машин до 2010 года (старая морда) нужна только ручка и иногда под рулевой блок если отсутствует бортой комп......

короче кому надо могу рассказать детели, т.к. наставил ручек уже кучу...
Аватар користувача
Kroll
Прохожий
Прохожий
 
Повідомлення: 4
З нами з: 10 квітня 2015, 11:53
Звідки: Киев
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Caddy1.9ТД. Круиз контроль можно поставить?

Повідомлення №6   Повідомлення » Додано: 10 квітня 2015, 14:56

Kroll
здравствуйте, а у Вас, случайно, не Леон дизельный?
Илья30
Бусовод
Бусовод
 
Повідомлення: 277
З нами з: 20 грудня 2014, 01:24
Звідки: Киев, Виноградарь
Дякував (ла): 70 раз.
Подякували: 23 раз.
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т5, 1,9 АХС, 2006г, 380тыс
Реальне ім'я: Илья

Re: Caddy1.9ТД. Круиз контроль можно поставить?

Повідомлення №7   Повідомлення » Додано: 10 квітня 2015, 15:16

у меня КАДДИ
Аватар користувача
Kroll
Прохожий
Прохожий
 
Повідомлення: 4
З нами з: 10 квітня 2015, 11:53
Звідки: Киев
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Caddy1.9ТД. Круиз контроль можно поставить?

Повідомлення №8   Повідомлення » Додано: 10 квітня 2015, 16:44

понял
просто на сеатклубе есть человек с таким же ником и круиз тоже ставили
...извините, обознался!
Илья30
Бусовод
Бусовод
 
Повідомлення: 277
З нами з: 20 грудня 2014, 01:24
Звідки: Киев, Виноградарь
Дякував (ла): 70 раз.
Подякували: 23 раз.
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т5, 1,9 АХС, 2006г, 380тыс
Реальне ім'я: Илья


  • Схожі теми
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись в VW Caddy - Електроніка та електрика

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

  • Реклама