Так от - з одного боку розумію, шо на

Взагалі, варто цим заморочитись, як думаєте? Дасть воно шось, чи тупо нерви собі попсую?..

А як ?..СеRжик писав:Поправ назву теми бо зараз покарають!!
Немає в мене каністри з міркою..._Андрюха_ писав:Якщо заллєш в бак, то тільки нерви попсуєш, довести щось на пальцях не завжди виходить. А от в каністру та ще й з міркою. друга справа.
Напиши червоним і капсом НА ОККО НАЙ...ТЬ!Тільки повністю все,по-нашому!!Тоді сваритися не будуть.....Марк писав:А як ?.
Мірники є на любій заправці.Але в них теж кидають камінчики.Марк писав:Немає в мене каністри з міркою...
Мене цікавить як технічно змінити назву теми - ну, шо і де нажати для цього, бо шось я сам не доперevrobus писав: Напиши червоним і капсом НА ОККО НАЙ...ТЬ!Тільки повністю все,по-нашому!!Тоді сваритися не будуть.....
Ну так це ж "приблизно" 80 літрів..може тобі німці такий бак всунулиМарк писав:німецьким по білому написано "etwa 80,0 l
Дякую, поправив.Cubano писав: Марк, в першому повідомленні відредагуй.
І для кого то буде доказом?kot35 писав:дуже цікава річ попадалася давно - монтується під горловину баку в шланг лічильник і виводиться в салон показники. Навіть 100 мл показує .Ото діло.
ти спочатку доведи, а потім дізнаєшся, що це нічого не дасть.Марк писав:Треба шось кудись написати, на якусь лінію подзвонити - пошуміти чуть.
Канистра тоже не спасёт. Недолив с заправок 10% объема... это дааавно норма._Андрюха_ писав:Якщо заллєш в бак, то тільки нерви попсуєш, довести щось на пальцях не завжди виходить. А от в каністру та ще й з міркою. друга справа.
згадав, що все ж не обійшлося тоді заправці просто так.Марк писав:Тільки просто недоплатити трохи нецікаво. Треба шось кудись написати, на якусь лінію подзвонити - пошуміти чуть. Бо обнагліли.
Старался угодитьevrobus писав:T5YY
Хоть раз щось дуже корисне,на мій погляд, написав!![]()
![]()
А є такі малесенькі,щоб витрати палива замандячити супер точний?
В самого такі думки з'явились. Навіть питав тут про це, правда, відповіді не було.gidbin писав: Ну так це ж "приблизно" 80 літрів..може тобі німці такий бак всунули...
А взагалі...я завжди думав що 80 до лампочки і ще 10 на лампочці...це теж в німецьким в книжці написано....хз...завтра перечитаю в книжці...
Поверьте и руководство и персонал в темеМарк писав: думаю, сам факт конфлікту через недолив буде прецедентом для персоналу і, особливо, для керівника АЗС. Колонки на конкретній заправці крутять її ж конкретні працівники.
ну ти хоча б будеш знати куди не їздити.evrobus писав:І для кого то буде доказом?kot35 писав:дуже цікава річ попадалася давно - монтується під горловину баку в шланг лічильник і виводиться в салон показники. Навіть 100 мл показує .Ото діло.