Дякую, друзі!
По фоткам. Перед поїздкою я напрягся, і купив зеркального фотика Нікона такого
http://review.lospopadosos.com/nikon-d5100#more-4430 Я б все одно рано чи пізно його купив би, а мій скорострельний Касіо вже задовбав своєю тугодумістю. Тож для фотографування красот і взяв раніше.
У Касіо, компакта, десь 4-5 секунд йде на включення, навіть з режиму сна він довго виходить - 1-2 сек, ну і фокусіровка теж якісь миті забирає. Ця зеркалка може бути ввімкнута постійно, навіть на ніч вимикати не обовязково, він завжди готовий до роботи, щось побачив цікаве, навів -і готово!
До якості знімків у мене до самого себе великі претензії, бо і не було сил 2000 фото обробляти, і інструкцію перед поїздкою до кінця не прочитав, добре що не на автоматі клацав, бо на автоматі якість фото буде, як на мильниці. Досить багато фото недосвічені, якісь пересвічені, горизонт часто завалений. Це не у фотоапараті діло, а у фотографі.
Мені найбільше подобається цей візник, що хитро посміхається

Ну і ще це фото

І не забуваємо, що я ж дійсно в красивих містах був, де гарну фотку не важко зробити. Там за мене постаралися тисячі людей, сотні років будували. Їх давно вже не має, а їхні творіння я постарався донести до вас.
Але треба ще далі вчитися, щось читати, навіть над собою працювати. Лєна, це далеко не професійний рівень, я це знаю. Проте радий, що вам сподобалося.