ну сам ник уже без постов все сказал! раз и навсегда!

Сами горы....slash писав:Комнаты 2-3 человека? или есть вместительностью 5 человек???
Есть ли там куда поехать-посмотреть? Какие достопримечательности кроме гор?
+380679076432, +380669231536, +380638176324 ЛЕСЯ.... ВСЕ РОЗПОВІСТЬ...slash писав:Комнаты 2-3 человека? или есть вместительностью 5 человек???
Есть ли там куда поехать-посмотреть? Какие достопримечательности кроме гор?
Я собираюсь в те края во второй половине июля, возможно там и заночую пару раз, потом отпишусь...parinte писав:Хто ж всетаки з наших таки зупинявся там???? Чого мовчимо і не відписуємося? Що так недобре чи не сподобалось???
Справа в тому, що там вже точно був хтось з наших!!!! І мовчать як партизани, якщо не сподобалось чи сподобалось, варта було відписатися)))))ihtiandr писав:Я собираюсь в те края во второй половине июля, возможно там и заночую пару раз, потом отпишусь...
ні, приїхали прочитавши тут тему... але Бог з ними...Рома писав:parinte
можливо просто авто з наліпкою
Рома писав:пароль - "Слава Україні!"
Скажеш що з клубу і від мене і все буде добре...)))) не переживай, вони щирі і привітні люди і вибір там кімнат великий... там мама, дочка і син на одному подвірї мають свої котеджі, сауну, альтанки))))....ihtiandr писав:Рома писав:пароль - "Слава Україні!"![]()
та казали ж "від отця Андрія"...
не плутайте мене, я й сам зможу заплутатись...
На здоровячко... радий був допогти порадою)))) Вдячні слова передам при можливості газдам)yurawv писав:Здраствуйте. Хочу поблагодарить отца Андрея за то, что подсказал куда лучше поселиться в Яремче. И особенно выразить огромное спасибо хозяйке садиби и ее мужу за гостепреимство. Хотя мы были там недолго, нам очень понравилось.