СеRжик писав:В Хусті нас чикав
Маскальчик (окремі слова подяки в іншій темі )провів нас на саме козирне місце на березі річки Тиса і там ми зупинились на два дні, екскурсії незабутніми місцями: страусиної ферми (доречі рекомендую усім заїхати - непожалкуїте ), оленячої ферми, с.Іза -відома своїми майстрами лозоплетіння, мальовничими вуличками самого Хуста Все просто чудово Через два дні ми вирушили на Синевір.Дорога туди трохи важкувата своєй частковою ДУЖЕ ямковістю, але вонотого варте! Красиві краєвиди, відчуття дороги згори а насправді підгору

, перевал між Мижгір'я і с.Синевир з йоговертолітною площаткою з якої відкривається незабутній краєвид на 360*,центр реабілітації бурих ведмедів - біля якого ми і заночували (без усяких засобів зв'язку)...
А от ночували ми в 100м. від нього, дружина була вшоці а вранці були всі щасливі що ніодин ведмедик до нас незавітав у гості
Вранці попивши кави ми поїхали на оз.Синевір. заїхавши на парковку пішов дощ але ненадовго і ми пішим стройом пішли нагору. Там прогулянка, фото, сувеніри і пішим стройом назад до машини. З їхавши декілька кілометрів від парковки зупинились в Колибі пообідати(замовили:Бограч, узвар, банош, крученики з білими грибами і найсмачніша страва на мою думку
Деруни з білими грибами

) рушили на Пилипець(водопад Шепіт) звітти вирішили їхати в Верхній Бистрій - там по карті мавби бути кемпінг в якому ми мали заночувати перед поїздкою додому, але ми його незнайшли і вирішили їхати вже. Хотів через Франківськ-Тернопіль-Хмельницький-Шепетівка, але в Лолині зустрівся з
parinte і він мене переконав їхати через Стрий-Львів-Рівне за що велике тобі друже дякую бо з лопшою задньою пружиною я б
Франківськ-Тернопіль-Хмельницький-Шепетівка
недоїхав
В шепетівку я приїхав 5:30 в Пятницю а сьогодні моя поїзка закінчилась в Бородянці.
Відпестка пройшла на ура тільки як завжди часу невистачило на все

. Усім рекомендую відпочинок в Карпатах на будь який смак
А ось і фото