Ми колись їхали в ЖП з Нової Каховки, блудили, і якось виїхали на берег моря не доїзджаючи ЖП, я подивився по карті - це здається між ним і Більшовиком (бляха, що за дебільні назви???))) Так от, там спокійно підійшли до води, море там більше схоже було на якийсь ставок - не дуже хороший підхід, досить мілке. АЛЕ! Там не було того бидла, що через годину було в ЖП, там взгагалі нікого не було! Не було медуз, не було шизлонгів-пахлави, не було того вузького пляжу і машин одна на одній. Це, звичайно, не варіант, їхати за таким в даль. Але передаю свої емоції. Я після того разу, а було це років 10 назад, зарікся тим ЖП, і коли приїзжаємо в Нову Каховку, і вони пропонують мені поїхати в Желєзку

по одному моєму вигляду

бачуть що цього робити не треба. Вони балувані своїми пляжами в місті, їхніми плавнями і затоками. Їм просто надоїдає прісна вода і хочеться солі.
Так що можу сміливо рекомендувати саме Нову Каховку - чудове саме місто, хороші люди, хороші пляжі. Якщо треба, мій кореш завезе вас на лодці в такі місця на островах, що будете, як в Таїланді!
Я не був на Синевірі, але кажуть, що там класно. Є ще Генічеськ, Білосарайська коса - це те, де я був і можу сміливо рекомендувати (хіба що близкість до дебільних сусідів

)
А буде шенгенська віза або безвіз, то ніхто мене не втримає від Хорватії - це як в Криму, тільки в 100 раз краще!

Хто там раз побував, завжди захоче туди знову.
Добавлено 23 червня 2016, 08:23
vit, ти шо, на откаті з Желєзякі?