Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Всем привет ! Коллеги, по делам, на несколько дней еду в Варшаву. Буду ОЧЕНЬ признателен за любые советы, рекомендации и обмен опытом. Будете смеяться, жена настаивает на прохождение границы в Устилуге, вот и я напрягся, откуда такие знания... А что Вы посоветуете ???
Нормальний прохід на Устілузі,маленька таможня перше село на Польскій території Хрубешов я там частенько катався,буть уважний бо Поліцаї там не такі як в нас,можуть стояти на трасах із бенокльом і дивитись чи в ремнях пристьобнутий,заправляйся на нашій тереторїї бо там бензин дорогий но якісний,раді зрівняня заправ пару літрів і відчуеш різницю,як будеш залишати машину без нагляду взе лишнє ховай бо багато варавайок.
Киев 0 км Калиновка, (Е40) Киев. 50 км Березовка, Житомир. 160 км Е40 (3) 200 км Новоград-Волынский 225 км Гоща 295 км Ровно 320 км Клевань 340 км Дерно 358 км Поддубцы 376 км Луцк 394 км Торчин 416 км Владимир-Волынский 466 км Устилуг 479 км Хрубешув 498 км Хелм 555 км Пяски 599 км Люблин 624 км Курув 661 км Гарволин 731 км Колбель 751 км Варшава 789 км
Востаннє редагувалось 20 серпня 2009, 17:57 користувачем kinomaestro, всього редагувалось 2 разів.
Рекомендую попробувати Флячки, Бігос, Хербату, Кава кухня смачна .Ще рекомендую зїздити в Краків, там стере місто і самий більший аквапарк в Европі, був там 3 рази, кльово.
Андрій. писав:Рекомендую попробувати Флячки Бігос Хербату Кава кухня смачна .Ще рекомендую зїздити в Краків там стере місто і Самий більший Акво парк в Европі був там 3 рази кльово.
Мы с кумовьями, двумя машинами, туда и обратно. В Варшаву, в магазин "ИКЕЯ", за мебелью. Просчитали, ВСЕ равно выгодно. Вывозить можно на 200 евро на человека.
Андрій. писав:Нормальний прохід на Устілузі,маленька таможня перше село на Польскій території Хрубешов я там частенько катався,буть уважний бо Поліцаї там не такі як в нас,можуть стояти на трасах із бенокльом і дивитись чи в ремнях пристьобнутий,заправляйся на нашій тереторїї бо там бензин дорогий но якісний,раді зрівняня заправ пару літрів і відчуеш різницю,як будеш залишати машину без нагляду взе лишнє ховай бо багато варавайок.
А когда ЛУЧШЕ проходить границу, утром или вечером ?
P.S. Случайно получилось два сообщения подряд, модераторы будут красным писать....
Вечером переїдеш кордон зупинишся переночуеш в Хотелі там вони не дорогі коли ябув і з ранку спокійно поїдеш,бо нема смислу ніч пиляти щоб з ранку бути на кордоні,соний дньом будеш їхати.
Kinomaestro. По порядку:, 1 .В Польщі постійно потрібно їздити з включеним ближнім світлом; 2. На трасах встановлені фотокамери на перевищення швидкості.Як бачиш знак фотоапарата -скидай швидкість. Як правило, камери стоять в населених пунктах,але можуть бути і на трасі де пішохідні переходи. В насел . пунктах швидкість 50км/год +9км/год 3. В даний момент на дорогахв Польщі іде багато ремонтів. Перед Любліном в Пясках якраз іде ремонт дороги х почерговим пропуском машин. Тому даний відрізок краще проїхати в районі 23.00год. або зранку. Тоді мало машин. 3. Памятай за страхівку. Я завжди беру на польській стороні 90 Злотих на місяць. Правда Устилуг маленький перехід, туди не їздив і не знаю, чи там можна купити. Може хто їхав напише конкрентно. Другий варіант,взяти страхівку у нас. 4. По Варшаві народ їздить швидко, тому треба старатися вчасно пересьроюватися по рядах.Найкраще триматися середнього ряду. Бажана наявність навігації. 5. Дійсно краще спланувати таким чином виїзд, щоб год 1-2 ночі впасти в якийсь мотель по трасі. Поспати, щоб в Варшаві бути уважнішим. Бажаю успіху.
Всем привет ! УСТИЛУГ не самый плохой вариант . Грузовых машин нет вообще, очередь не большая, но долгая, туда от 3-х до 4-х часов. Поляки проверяют польских челноков. Обратно, ни очереди, ни проблем.
Да я по делам, день туда, день в Варшаве и день домой. Ни одного полицейского не встретил, дороги все гуд, дорогу на трасе уступают друг другу без проблем...