paravozz писав:Одним словом восени я писав і показував як обшили буса. Обшили погано а стелю взагалі не обшили. Зимою не хотілось то чіпати, весною руки не доходили. А тепер тре до вівторка все зробити. Але так як машина малюється, заберу її в четвер/пятницю. Майстер який казав шо поклеїть стелю, не впевнений, що матиме час, тому готуюсь до найгіршого - буду клеїти сам. Я впринципі бачив як клеять стелі, але вони тоді зняті і на землі. В моєму випадку ДВП вже вчіплене, зняти можливості немає.

Прошу поради як самому все зробити.
Якщо по бокам є кутники,тоді можеш обтягувати пофакту. Якщо є сліди старого клея, обовязкові відчисти!!!
Береш пульвілізатор, заливаєш клей (бажано SAR) Наносиш спочатку на тканину - потім на стелю. чекаєш 5-10хв. (взалежності від слоя клея- бажано тонки шаром) Процедуру самої поклейки потрібно виконувати двом людям! О дин спереді інший ззаду, тканину починати клеїти з середини і розгладжувати по сторонам (сильно ненатискай на тканину -появляться ямки) Якщо появляється складка, тоді віддераєш на тому місці тканину і ще раз розгладжуєш... По бокам де кутники обрізай із запасом 5см. і шпательком в кутник позабивай. Біля передньго потолка проблем небуде там планка, а зад потрібно дивитись як получається. Клей легко відчищається розчинником.
Якщо виникнуть ще питання пиши!
Добавлено 28 май 2013, 22:34 Сметана писав:хочу ставить антену на рацию, врезать в крышу, для этого нужно снять обшавку потолка.... подскажите, как снимаеться? салон сделан в бердычеве...
зарание спасидо

Якщо стеля суцільна і без кліпс, тоді є імовірність що потрібно робити нову. Вона на герметіку і коли будеш знімати її то розслоїться ДВП.