Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mantas Жеееесть. У меня пока 6. Голова по вечерам не болит? Хотя чесно говоря тоже люблю послушать громко музыку, но качественную. Скажи, ты когда делал корпус как расчитывал обьем. Вчера нарыл прогу jbl speaker shop? но не совсем пока в ней разобрался.
У мене стоїть над задніми колесами 2 12-ки (ціна динаміка десь 90 дол) в корпусах з фазоінверторами фірми MAG за ними середина цієї ж фірми, 2 усілка (4-х і 2-х канальний) і конденсатор під сідушками, в дверях такі як і задні дінаміки середина в рідних місцях на панелі і на стойках піщалки DLS голова Піонер, на музику викинув багатенько, але в машині "прибиває", рідко коли на всю можу включити! Короче я Вам порадив би на саб 12-ти дюймовий динамік, бо 10-ка замало, самі зробіть коробку, обшийте і купіть усілок китайський SAGA, реально не багато грошей потратите, а грати буде прілічно!!! Я раджу, сам користуюсь вже 3 роки!!! Грає не гірше знаменитиж брендів