Станислав, я думаю что ты уж очень круто завернул, но в семье не без урода.
Я с западной и

А по поводу таких кидалов, так они повсюду!!! Да и тех мудаков в Шацке и нет то - я то знаю что у меня "на соседней" улице творится.
Станислав писав:и такой же разводняк практикуется с покупкою бу мотора, у меня уже два знакомых наступили на грабли, давай задаток- мотор тикы з полши всэ добрэ! а потом иши свищи... на заподной это практикуется., мы вон с братом БМВ покупали искали, целые анегдоты и такие фотки выложит и прям всё так классно, давай задаток буду с учёта снимать. а как говориш я приеду посмотрю, то и след простыл
sasko писав:Та ці люди непонятно звідки, то ПсевдоШацьк то ПсевдоЗакарпаття. Прикол є ще в тому що ці Дауnи (або дауn) підписані Volodya А в Володимирі-Волинську є людина яку звати Володя і займається він запчастинами суто на такі буси, коли я з ним спілкувався то він казав що до нього приїжджали люди і дивилися чи він це робить чи ні, але як вияснялось що то не він.
sasko писав:Та ці люди непонятно звідки, то ПсевдоШацьк то ПсевдоЗакарпаття. Прикол є ще в тому що ці Дауnи (або дауn) підписані Volodya А в Володимирі-Волинську є людина яку звати Володя і займається він запчастинами суто на такі буси, коли я з ним спілкувався то він казав що до нього приїжджали люди і дивилися чи він це робить чи ні, але як вияснялось що то не він.
YSTAS писав:... на заподной это практикуется.
Станислав, я думаю что ты уж очень круто завернул, но в семье не без урода.
Я с западной и.........что?
![]()
А по поводу таких кидалов, так они повсюду!!! Да и тех мудаков в Шацке и нет то - я то знаю что у меня "на соседней" улице творится.
Я мав на увазі що вони підписуються схожим на твоє ім'я. А багато хто думав що скоріше всього це ти.Ні, я підписуюсь інакше. А ці уроди достали. Просто перед тим як вестися на халяву - зайдить на польский, літовський, та любий сайт - І побачите цю халяву по реальній ціні. Вона Вас
vovaT4 писав:veys dron
Та ці розводи з зони існують від тоді від коли мобіли стали масові. Так що ніяких предоплат ніяким незнайомим людям.
sasko писав:Всім привіт. Сьогодні лазив трохи по сайтах і знайшов черговий розвод. http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_t3_t ... 99962.html вилазять ці гади десь раз в пів року. і викидають приблизно по 5-10 авто ну за дуже смішними сумами. Я представляю скільки людей дають завдаток а потім шукають вітер в полі. Тож будьте обережні. http://allegro.pl/show_item.php?item=3621080831 ось це я розумію ціна).