Стоимость 1 км пробега.
- vovaT4
- VW маньяк
- Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T4 AJT 65 KW Пробіг постійно збільшується...)))
- Дякував (ла): 45 разів
- Подякували: 125 разів
Re: Себестоимость 1 км пробега
Мановар
Це понятно, але тим самим ти їх вчиш їздити на халяву. Пару раз так провезеш потім як думаїш дадуть тобі 5 грн за км? я вже не кажу про 7. Маєш 5 гривень чекай газельку. я як пиняю таксі,чи машину то не питаю чи вона в ту сторону їде, треба платити. Сьогодні в моїй машині якогось куя акума сіла??? може через магнітофон. Я визвав таксі, і за то що він мене прикурив дав йому двацаху, хоч він нікуди не їхав, а на двацаху в нас можна їхати десь 5 км. Треба вчитись за все платити,і за роботу гроші брати,а не ходити на роботу за сто баксів.Пора ламати цю рабсько-лоховську систему,бо ми ніколи не навчимось цінити роботу і послуги.
Це понятно, але тим самим ти їх вчиш їздити на халяву. Пару раз так провезеш потім як думаїш дадуть тобі 5 грн за км? я вже не кажу про 7. Маєш 5 гривень чекай газельку. я як пиняю таксі,чи машину то не питаю чи вона в ту сторону їде, треба платити. Сьогодні в моїй машині якогось куя акума сіла??? може через магнітофон. Я визвав таксі, і за то що він мене прикурив дав йому двацаху, хоч він нікуди не їхав, а на двацаху в нас можна їхати десь 5 км. Треба вчитись за все платити,і за роботу гроші брати,а не ходити на роботу за сто баксів.Пора ламати цю рабсько-лоховську систему,бо ми ніколи не навчимось цінити роботу і послуги.
Свобода - тверда як меч.
Або вона у тебе є, або тебе нема.
- sobakabarabaka
- VW маньяк
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Був Transporter T4, AJT-2.5 2000 рік!
Тепер Audi A4 B5 - Реальное имя: Виктор
- Дякував (ла): 165 разів
- Подякували: 81 раз
Золоті слова. Часто густо при наявності власного буса замовляю товар з доставкою.max87 писав:Ты сегодня везёшь при долларе по 20, а через месяц покупаешь з/ч при долларе по 30. Короче просто берешь в долг у машины деньги и тратишь их на еду. Не сможешь вернуть с процентами- она станет. Клиенту нужно доставить груз из т.А в т.Б и ему пофиг на чём поедет его груз , на новом фольце или древней , кривой газеле (да хоть на ишаках)
Кажуть, що друзі на дорозі не валяються.
З моїми буває всяке
.
067 656 3Ч 3О ВіКтор
http://grillmeat.com.ua/
Jedem das seine
З моїми буває всяке

067 656 3Ч 3О ВіКтор
http://grillmeat.com.ua/
Jedem das seine
- vovaT4
- VW маньяк
- Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T4 AJT 65 KW Пробіг постійно збільшується...)))
Я їх взяв не за ради грошей,могли б нічого не платити,мені тих 5 гривень пох. Просто я би так не окуїв пиняти машину і давати пятьорік коли бенза по 25.smb писав:ну а если по дороге, то бесплатно подвезти человека в западло? А якщо та тЬотка буде твоя матір, або дружина, чи сестра, а мужик той батько, то як тоді?
"Никогда не говори - никогда"
Будьте добрее.
Свобода - тверда як меч.
- Мановар
- VW знаток
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4 2.4D AJA 1998р
- Реальное имя: Андрій
- Дякував (ла): 68 разів
- Подякували: 38 разів
в пішоходів і водіїв зовсім різні погляди на ПДР і на ціну проїздуvovaT4 писав:Просто я би так не окуїв пиняти машину і давати пятьорік коли бенза по 25.

РАБІВ ДО РАЮ НЕ ВПУСКАЮТЬ...
- smb
- VW знаток
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4. ACV 2,5 2002 г.в.
- Реальное имя: Александр
- Дякував (ла): 42 рази
- Подякували: 22 рази
От суммы и от тюрьмы, не зарекайся.vovaT4 писав:Мановар
Если народ теряет веру в Бога, его постигают бедствия, а если не кается, то исчезает с лица земли.
- vovaT4
- VW маньяк
Ця "исконно руская" пословица як раз і є прямим відображенням раші,і їхнього рабського світогляду.smb писав:От суммы и от тюрьмы, не зарекайся.vovaT4 писав:Мановар
Добавлено 23 лютого 2015, 22:32
Раз вже пішла така п'янка то я взагалі проти всяких пільгових проїздів,субсидій, і пільг в цілому. Це є ніщо інше як галімий розвод, корупція і бюрократія. Бабулєнції ломляться в маршрутки (а 50% тих хто їде в маршрутці в основному в малих містах) це пенсіонери. Держава "ніби то" компенсує ці гроші перевізникам, а в дійсності болт! тільки сцуки списують, і киздять бабос! Ще й на сесії встановлюють ціни на проїзд часним перевізникам

Доки ми не позбавимось цього пост совкового халявного менталітету,тобто як нам здається халявного,нічого не зміниться, бо за все так чи інакше прийдеться платити.
Свобода - тверда як меч.
- smb
- VW знаток
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4. ACV 2,5 2002 г.в.
- Дякував (ла): 42 рази
- Подякували: 22 рази
Без слов 

Если народ теряет веру в Бога, его постигают бедствия, а если не кается, то исчезает с лица земли.
- Parovoz
- Диспетчер региона
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Renault Trafic 2.5 long 2007 год
был T4,long,1.9TD, ABL
Тел. О9З7бб9Ч5I - Реальное имя: Сергей
- Дякував (ла): 138 разів
- Подякували: 118 разів
Когда подвожу попутно- денег не беру, только что дадут! Меня учили с детства: Относись к людям так, как ты хочешь, что бы относились к тебе. Сейчас время такое может человек и рад бы дать- да дать нечего.
Сейчас на бусе выезжаю только если соляра окупается или конкретному делу.
Сейчас на бусе выезжаю только если соляра окупается или конкретному делу.

- vovaT4
- VW маньяк
Я знаю,багато хто в це не може віхати,а дехто вже ніколи не вїде, але так живуть цивілізовані РОЗВИНЕНІ країни де всі за все платять і нема цих каруселів і відмивання бабла. Просто в нас дуже багато хто в цьому заінтересований, а в ящику "тіпа" з корупцією боряться 

Свобода - тверда як меч.
- petsa
- VW маньяк
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4, ACV, 2,5 120000(?)
- Реальное имя: Петр
- Дякував (ла): 126 разів
- Подякували: 90 разів
О це ,ти вірно сказав,що треба вчитись за все платити, але це не означає,що з усіх треба брати.....vovaT4 писав:Мановар
Т-4, ACV 2003г. в свою жизнь не пускает, а я и не лезу .
Никому не отвечай, когда ты зол; ничего не обещай, когда ты счастлив; никогда не решай, когда ты грустен.
Восточная мудрость
Никому не отвечай, когда ты зол; ничего не обещай, когда ты счастлив; никогда не решай, когда ты грустен.
Восточная мудрость
- vovaT4
- VW маньяк
petsa
Мала пенсія? доплачуйте, і не треба цих пільг, за які держава потім нібито сама платить, і хрін поймеш хто кому платить,і чи платить взагалі,скільки списують , і.т.д. Так само і депутатам і решту держимордам,а то привикли все на халяву гребсти! Пільги в них на все! якого це хріна??? людей з пільгами має бути мінімум,і ті хто дійсно заслужив, а не сцука поїхав на пів години в АТО і вже падло учасник бойових дій!
Мала пенсія? доплачуйте, і не треба цих пільг, за які держава потім нібито сама платить, і хрін поймеш хто кому платить,і чи платить взагалі,скільки списують , і.т.д. Так само і депутатам і решту держимордам,а то привикли все на халяву гребсти! Пільги в них на все! якого це хріна??? людей з пільгами має бути мінімум,і ті хто дійсно заслужив, а не сцука поїхав на пів години в АТО і вже падло учасник бойових дій!

Востаннє редагувалось 24 лютого 2015, 22:21 користувачем vovaT4, всього редагувалось 1 раз.
Свобода - тверда як меч.
- Fun T4
- VW маньяк
- Реальное имя: Ігор
- Дякував (ла): 405 разів
- Подякували: 683 рази
vovaT4
тут обсуждаем стоимость пробега 

Спойлер
ПРАВИЛА ФОРУМА
3. Участникам Форума запрещено:
3.20. Создавать темы и/или сообщения, касающиеся государственных дел, чрезвычайной и особой ситуации в Украине и/или мире за пределами специального предназначенного подфорума.

- vovaT4
- VW маньяк
Мене винудили! люба тема так чи інакше переходить в політикуcuculcan писав:vovaT4 Вот это тебя несет!

Свобода - тверда як меч.
- Fun T4
- VW маньяк
- Реальное имя: Ігор
- Дякував (ла): 405 разів
- Подякували: 683 рази
vovaT4
всех нас вынуждают.
давайте хоть на форуме не нервничать
а то вроде как заходишь в безобидную тему почитать, а тебе мозги направляют в сторону "понервничать"
всех нас вынуждают.
давайте хоть на форуме не нервничать

а то вроде как заходишь в безобидную тему почитать, а тебе мозги направляют в сторону "понервничать"

- Batman
- Бусовод со стажем
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4, 09.2001 (мод.ряд2002), ACV 2.5 TDI. 174т.км=12.10.2011-не верю.
- Реальное имя: Виктор
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 15 разів
- Контактна інформація:
Вот-вот. От себя добавлю, что всегда считал минимальную стоимость поездки равной двум солярам по ценам заправок (за весь, полный пробег). Себестоимость гдето полторы стоимости солярки. Ну если хочется хорошо заработать, а главное если есть такой щедрый клиент, то считать 3 солярки. Но тут все зависит от многих факторов, и от самого пробега тоже. Когдато пытался считать, учитывал все что мог ну и гдето так получалось. Остаюсь при мнении, что оно примерно так и держится всегда. Вот цена солярки правда в данный момент не айс
да и все остальное также...

Имеицца любовница с параметрами: грудь T-4, год рождения 200-1-2, рыженькая, талия 2,5TDI, бёдра 75kW, длинноногая теперь пассажирочка 8+1, летом - холодная (кондишн)
VW T-4, 1993, 2,4D, AAB, длинноногая(колёса от зеркал)красненькая пассажирочка8+1 - была
/068/три57-три27-троечка
VW T-4, 1993, 2,4D, AAB, длинноногая(колёса от зеркал)красненькая пассажирочка8+1 - была
/068/три57-три27-троечка
-
- Бусовод со стажем
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4,ACV 2,5,350 тыщ
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 13 разів
- Контактна інформація:
сообщение удалено
политика в другом разделе
политика в другом разделе

Химчистка салонов авто,ковровых покрытий,мягкой мебели,послестроительная уборка.
067 908 123 6
http://homeservice.com.ua/
067 908 123 6
http://homeservice.com.ua/
- Шурик -ломастер
- Бусовод
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4 1.9D
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 3 рази
Надо будет ехать в Крым ,Днепр - Партенит -Мисхор -Днепр , сколько денег запросить за поездку ? человека 3-4 будет в салоне , не считая меня .
Спойлер
0994555699
- max87
- VW знаток
- Модель авто, тип двигателя, пробег: LT 46 ANJ2,5 200т.км продан
Октавия тур 1.6AKL универсал 2005 - Реальное имя: Макс
- Дякував (ла): 34 рази
- Подякували: 74 рази
Соляру наверно выгоднее заправить с запасом до Крыма, потом заправиться тут, и на весь обратный путь , то же заправиться в Крыму перед границей.
Цена на АЗС 33- 34.50р.
Цена на АЗС 33- 34.50р.
Всё что имеет начало, имеет конец.