Вееталь писав:Доброго дня форумчани. Щодо цієї горки, то по моєму досвіду- дитяча горка. (Не в обіду) Але виїхати під горку любої складності проблем немає, а вот потвм зїхати з неї, то це може бути проблема, особливо коли слизько і серпантин над обриврм.
Delphin писав:Я на Полевой живу если знаешь. Как нибуть свидемся.
garmas-vitaliy писав:shokur,ось так треба тиснути на повному приводі, як Діма
paravozz писав:garmas-vitaliy писав:shokur,ось так треба тиснути на повному приводі, як Діма
Я думаю це передній привід. Повнопривідне авто практично нереально пустити "юзом".
paravozz писав:А що це стукає на протязі усього відео?
shokur писав:Це поруч з регістратором прибамбас висить бовтається
paravozz писав:garmas-vitaliy писав:shokur,ось так треба тиснути на повному приводі, як Діма
Я думаю це передній привід. Повнопривідне авто практично нереально пустити "юзом".
Oleg писав:Кто не ездил на полноприводном бусе тот незнает на что он способен
exsersist писав: Вот возьму и тоже поеду ченибуть поснимаю![]()
garmas-vitaliy писав:Діма
зима є! пора шось ще показати![]()
exsersist писав:да)) и тогда придется создавать тему: красивые видео наших бусиков )))
Добавлено 26 янв 2012, 09:51
а из контакта можно сюда видео вставлять?
paravozz писав:... Оце як випав сніг, захотів я погасати на бмв (задній привід, вся херня) шоб оце з заносами. Поїхав за місто на "трек". 2 поворота норм, на третьому крутануло, нирнув по бампер в сніг.Дівчину посадив за руль, а сам випихав беху. Постояли, покурили, і помаленько поповзли додому.
![]()