Romanoproddi писав::-)![]()
ну будть питання по шенгенці - дзвони. телефони там знайдеш на форумі.
нє я серйозно - замнули - забанять ж нафіг обох !!!

Romanoproddi писав::-)![]()
ну будть питання по шенгенці - дзвони. телефони там знайдеш на форумі.
Форум не такой ? Или твои требования не совпадают?mijki писав: що зробили з моєю темою *гонщики гелп* на цьому форумі )
mijki писав:
Сьогодні я неадекват соррі , спілкування не получиться... просто сьогодні я випадково дізнався % навару на БУ авто з європи ... я в глубокому ступорі ... буду робити шенгенку полюбому + жорстко дрючити своїх кєнтів в європі шоб шукали мені файнего траспортерлика
Если честноFrank300 писав: Це бариги спеціально вам на зло так роблять![]()
dukatto писав: Если честно, смотрю на эту ситуацию и не пойму почему жалко дать заработать денег людям которые в этом понимают и обойтись без дополнительного гемора, нервы будут целее . Каждый зарабатывает как может. В 99% таких случаев как правило человек отхватывает потом такой шедевр который не подлежит ни какому обьяснению. Может я и не прав.
vovaT4 писав:Та нехай їде хлопці. Потім почуємо звіт,бо краще нехай один раз попробує ніж сто разів питає.
свисните, когда тему закрывать, потому что автор еще год полоскать мозг всем будет.
Frank300 писав:vovaT4 писав:Та нехай їде хлопці. Потім почуємо звіт,бо краще нехай один раз попробує ніж сто разів питає.
Так хтож проти? Всі тільки за. Нехай поїде перу раз, пригоне, продасть, заробить грошей і через пів року купить в Трускавці якийсь санаторій. Гроші-ж потрібно кудась вкладати
Frank300 писав:vovaT4 писав:Та нехай їде хлопці. Потім почуємо звіт,бо краще нехай один раз попробує ніж сто разів питає.
Так хтож проти? Всі тільки за. Нехай поїде перу раз, пригоне, продасть, заробить грошей і через пів року купить в Трускавці якийсь санаторій.