скасування розмитнення авто 2013

VaneZ
Местный
Местный
Модель авто, тип двигателя, пробег: Орел Омега 3,0 АТ 1998, Орел Астра 1,4Т АТ 2017, offroad Niva3D 1989
Реальное имя: Ванька
Дякував (ла): 46 разів
Подякували: 95 разів

скасування розмитнення авто 2013

Повідомлення VaneZ »

відразу прошу пробачення якщо це флуд або маячня сивої кобили, але: приглядаюсь потихеньку до течиків, розпитую знайомих.. всетаки покупка автівки це не покупка пакету з горішками...і тут знайомий (відразу говорю далекий від пригону авто) говорить таку річ: :al_kana_ft: "Вань, а нафіга тобі гнати машину зза паркану якшо розмитнення скасують наступного року"... я ясне діло поржав, мовляв це не та країна де таке можливо, але перепитався у гугла, і він мені сказав таке: http://tsn.ua/groshi/roztamozhku-mashin-hochut-skasuvati.html %)
от інтересно, це реально чи пустозвін? чекати манни небесної? чи плюнути і гнати по фен-шую як усі?=)
буду вдячний за любу інфу

П.С. рекламувати свої послуги перегонщиків не треба=) сам звернусь коли дозрію=)
Востаннє редагувалось 01 грудня 2012, 22:31 користувачем VaneZ, всього редагувалось 1 раз.
ніякого російського-братського народу не існує. є Україна - єдина незалежна суверенна країна, і є оркостан - гниль людства
телепон: Об8б959358
seregabandit
Местный
Местный
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T5 ,2006, 2.5 TDI AXD 156 HP
Реальное имя: Serega
Подякували: 2 рази

Re: скасування розмитнення авто 2013

Повідомлення seregabandit »

Было б хорошо если б наше правительство до этого дошло!
VW T5 ,2006, 2.5 TDI AXD 96 kW 0486860202
Поменяю жену 36 на 2 по 18, 3 по 12 не предлогать))) Skype :Seregaxxx85
Зображення
>
Сергей Вишнёвый
VW знаток
VW знаток
Модель авто, тип двигателя, пробег: T4, 2.5 TDI, AJT, 2000, 471 т.км., белый, длинный
Реальное имя: Сергей
Подякували: 12 разів

Повідомлення Сергей Вишнёвый »

Та не, просто постановка на учёт таких ТС обойдётся ещё дороже. Элементарное перераспределение денежных потоков из одних ведомств (таможня, "Комунист. партия") в другие (МVД, "регионы")... Это как с авто старше 8 лет - сначала совсем запретили ввоз, а потом ввози, тока плати больше. Сейчас можно будет ввозить всё, а платить больше... Моё мнение..
VaneZ
Местный
Местный
Модель авто, тип двигателя, пробег: Орел Омега 3,0 АТ 1998, Орел Астра 1,4Т АТ 2017, offroad Niva3D 1989

Повідомлення VaneZ »

ще дещо найшов на рахунок реєстрації авто... не знаю чи віднесеться це до першої реєстрації:
Вартість реєстраційних послуг, наданих ДАІ, буде істотно скорочена. Про це на брифінгу висловила перший заступник глави Адміністрації Президента Ірина Акімова.
«Президентом ініційована масштабна перебудова та реформування у сфері автомобільних перевезень. Я тут мова веду, перш за все, про закон щодо скасування технічного огляду транспортних засобів. Крім цього планується, що найближчим часом необхідно суттєво скоротити вартість реєстраційних послуг, які надаються органами Державтоінспекції », - сказала Акімова. Вона додала, інформує http://www.autoconsulting.com.ua, що доручення Президента щодо реалізації в Києві пілотного проекту буде виконано з використанням грузинського досвіду.
«Президент ініціює використання цього (грузинського) досвіду в Україну, і Київ, як місто, який виявився найбільше готовий до практичної реалізації цього питання, слугуватиме базової пілотної майданчиком», - сказала Акімова. Нагадаємо, сьогодні Президент доручив забезпечити фінансування пілотного проекту зі створення центру Державної автомобільної інспекції МВС з надання послуг, пов'язаних з використанням автотранспортних засобів.

джерело:
http://ua-drive.com/bezpeka/zakon/reestratsiya-avto-z-mrev-dai-stane-znachno-deshevshe

невже ми наближаємося до Європи? :P

нагуглив на іншому сайті( ссилку загубив в нарнії): вступає в силу законопроект 1 січня :twisted:
Востаннє редагувалось 03 грудня 2012, 00:37 користувачем VaneZ, всього редагувалось 1 раз.
ніякого російського-братського народу не існує. є Україна - єдина незалежна суверенна країна, і є оркостан - гниль людства
cat-yellow
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т5 Мультік, VW B5, Таврія, Focus mk3
Реальное имя: Михайло
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 7 разів

Повідомлення cat-yellow »

VaneZ
Мені здається, що ми впевнено наближаємось до ...опи, тільки, явно не євро..., а іншої, тої, яка покращена...
VaneZ
Местный
Местный

Повідомлення VaneZ »

cat-yellow писав:VaneZ
Мені здається, що ми впевнено наближаємось до ...опи, тільки, явно не євро..., а іншої, тої, яка покращена...

а ми зараз де? не в покращеній? в нас тут є комфорт по зрівнянню з країнами африки :D
Gagarin
VW маньяк
VW маньяк
Дякував (ла): 41 раз
Подякували: 78 разів

Повідомлення Gagarin »

Та дай Бог щоб так було, а то я дивлюся на яких тачках мої колєги катаються (правда на польських номерах :pardon: ) і плачу крокодилячими сльозами... :cry: Ось наприклад :cry: : http://otomoto.pl/audi-a6-2-0tdi-navi-skora-xenon-C26898297.html
VW T4 2.5TDI 75kW ACV 2002 г.в. Yellow Submarine

- Видишь суслика?
- Нет.
- И я не вижу, а он есть... (с)
cat-yellow
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем

Знімають розтаможку і я беру собі додому уніерсал С4 А6 з двігом TDI
(реально потреби в ній нема, але просто дуже подобається)

Добавлено 03 грудня 2012, 01:03

Але такого ніколи не буде, допоки в нас скручують докупи зази, віди, форзи і прочу хню
Gagarin
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення Gagarin »

cat-yellow писав: уніерсал С4 А6 з двігом TDI

Катався я на такому апараті, реально, коли гашетку притискаєш до підлоги воно як кінь, на диби встає... :-)

- Видишь суслика?
- Нет.
VaneZ
Местный
Местный

Повідомлення VaneZ »

доречі Укравтопром цей законопроект саботує як може.. просто з "диво анусів" люди просто пересядуть на 5-ти річну німчуру... впринципі так і треба... треба вчитися робити хороші авто а не той "парагвай" шо нам дають.... склєпали заз-форза, заз-віда і тп з китайців.... люди та раз таке пішло копіюйте VW Audi та Mercedes... їй богу краще б було.... хоть не оригінал зате на томуж пассаті б5 мейд ін UA я думаю быльше б каталося чим на Деу, Черях і Дадях :P
вибачте вирвалось... крик душі=)
Vans
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: T-4 ACV 00г. "Вороной"
Реальное имя: Иван
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 19 разів

Повідомлення Vans »

VaneZ
согласный! :a_g_a:
Внимание (!) сообщение заговорено.
Модерирование данного сообщения приведёт к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям!!!

Если вы нашли ошибку в моем посте, выделите её мышкой и нажмите Сtrl+W
http://www.drive2.ru/users/ioannchik/
Gagarin
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення Gagarin »

VaneZ
було б добре німцям ще разок пи%ди дати, і забрати як трофей лінію по складанню 124-го мерса... :-)

- Видишь суслика?
- Нет.
VaneZ
Местный
Местный

Повідомлення VaneZ »

Gagarin писав:VaneZ
було б добре німцям ще разок пи%ди дати, і забрати як трофей лінію по складанню 124-го мерса... :-)

я певне збочинець... бо мені быльше імпонує 190 :crazy:
до речі.... а як би виглядав Український течик=) прижився б клубі?=)
cat-yellow
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем

Gagarin
А ще краще дояпатись і здатись і, як покарання від них, за борзість, отримати 3-х річний автопром, автобани і солярку Євро5 :)

Добавлено 03 грудня 2012, 01:41

190 невдала модель
124-ий неубієнний, дуже вдала модель
VaneZ
Местный
Местный

Повідомлення VaneZ »

cat-yellow писав:Gagarin

190 невдала модель
124-ий неубієнний, дуже вдала модель

я знаю... він мене покорив дизайном=) у 124 корма не дуже.... хоча німці ніколи не вміли майструвати дизайн дупи авто :-) чисто моя думка=)

Добавлено 03 грудня 2012, 01:46

cat-yellow писав:Gagarin
А ще краще дояпатись і здатись і, як покарання від них, за борзість, отримати 3-х річний автопром, автобани і солярку Євро5 :)

злипнеться - у нас дещо=)
краще тоді хай об`єднані штати пендостана нас окупують... і несуть нам демократію=)
seregabandit
Местный
Местный
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T5 ,2006, 2.5 TDI AXD 156 HP
Реальное имя: Serega
Подякували: 2 рази

Повідомлення seregabandit »

Что все это не реально в Украине .как они упустят шанс нас пораздевать если смотрел Audi a6 allroad 2007 -13000 euro у нас она выходит с документами в 34000 уе. И вы думаете они на каждой машине будут терять как минимум 10000? Если примут такой закон сразу поеду на родину Гитлера ) :-) :-)
VW T5 ,2006, 2.5 TDI AXD 96 kW 0486860202
Поменяю жену 36 на 2 по 18, 3 по 12 не предлогать))) Skype :Seregaxxx85
Зображення
>
Kryuk
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: бывают разные
Реальное имя: Алексей
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 20 разів

Повідомлення Kryuk »

seregabandit писав: Если примут такой закон сразу поеду на родину Гитлера ) :-) :-)

Или представителя отправишь :beer: :friends: :-)
097-995-03-29
www.furnicom.kiev.ua
Нельзя всем дать все. Потому что всех много, а всего мало!
1024
Гость
Гость
Модель авто, тип двигателя, пробег: T-4 long
Реальное имя: Александр

Повідомлення 1024 »

похоже на предвыборную шнягу :bad:
Vivaro 2.5 DTI long
gidbin
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T5 2009 BNZ>BPC 96kw>128kw 335t/km
Реальное имя: Ruslan
Дякував (ла): 28 разів
Подякували: 114 разів

Повідомлення gidbin »

Gagarin писав:Та дай Бог щоб так було, а то я дивлюся на яких тачках мої колєги катаються (правда на польських номерах :pardon: ) і плачу крокодилячими сльозами... :cry: Ось наприклад :cry: : http://otomoto.pl/audi-a6-2-0tdi-navi-skora-xenon-C26898297.html

Если у нас будут такие цены на такие Ауди - я лично обязуюсь себе взять две (а то и три)... :cry:
Утром лучше смотреть в GoogleMaps ГДЕ ты вчера отдыхал, чем в YouTube - КАК...
VaneZ
Местный
Местный

Повідомлення VaneZ »

gidbin писав:
Gagarin писав:Та дай Бог щоб так було, а то я дивлюся на яких тачках мої колєги катаються (правда на польських номерах :pardon: ) і плачу крокодилячими сльозами... :cry: Ось наприклад :cry: : http://otomoto.pl/audi-a6-2-0tdi-navi-skora-xenon-C26898297.html

Если у нас будут такие цены на такие Ауди - я лично обязуюсь себе взять две (а то и три)... :cry:

ну то что у нас будут такие цены, это точно из области на грани фантастики... но надеемся что будет дешевле чем сейчас :zvez_ochki:
Відповісти

Повернутись до “Спілкування на тему бусів VW”