(а себе я купил фирму - бош)
а где его сейчас выпускают? он же донецкий былконстантин0001 писав:Взяв "Амегу" 105А 960 пуск. ток,гарантія 3 роки(!),при запуску двигуна крутить нннабагато яскравіше за 65)))),далі буде видно.
Всім доброго дня! Короче з акумом що купив вийшла така от фігня! Пишу не для реклами))))))!!! Купив я тоді 100-ку акум "Амега",пропрацював він два роки і в накрився п*****,посипалась одна банка,поміняли по гарантії на такий самий,от минуло ще два роки,і цей міняний теж іде по тому самому місці,да і толком він не крутив,тяжко якось. Поїхав в магазин,пояснив ситуацію,вони поміряли нагрузочною вилкою і сказали щоб я його гарно зарядив,так і зробив,вистачило на пару днів (це при тому що я їздив не по місцю а на великі відстані) і знову та сама херня,вольт метр показує 12.5-12.7вольт крутить максимум секунд 10-15 і здихає,приїхав знов в магазин,знов поміряли зарядку на авто,все ок,знову нагрузочну вилку і там теж вроді як все ок. Результат: якщо вони віддадуть на завод і там покаже те що і в магазині (тести типу),то вернуть назад і скажуть що я не вмію користуваця аккумулятором)))).константин0001 писав:Взяв "Амегу" 105А 960 пуск. ток,гарантія 3 роки(!),при запуску двигуна крутить нннабагато яскравіше за 65)))),далі буде видно.
И по Вин-коду такой прописан?Марк писав:А воно треба? Я взагалі, не прибічник ставити більшамперні акумулятори . З завода стояв 61 А/год
Чого звонити?Приїхав=купив!!константин0001 писав:Цінник можна,чи до Вас дзвонити?
Друже, ти не одинконстантин0001 писав:Всім доброго дня! Короче з акумом що купив вийшла така от фігня! Пишу не для реклами))))))!!! Купив я тоді 100-ку акум "Амега",пропрацював він два роки і в накрився п*****можливо я такий везучий,чи акуми фірми Амега гівно!?константин0001 писав:Взяв "Амегу" 105А 960 пуск. ток,гарантія 3 роки(!),при запуску двигуна крутить нннабагато яскравіше за 65)))),далі буде видно.
Ставлю 75-ку з іншого авто, крутить чотко!
Подтверждаю! Брал У Петровича года три назад, до сих пор тьху тьху тьху!evrobus писав:Останні роки окрім Бошиків і Варт ставимо Іксайди = хороша штука.Кому тре = налітай.