Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LEXX крепи фафаку как положено, просто не подклюшай. И релюшку возьми с проводками. Положи возле пива А на сходке евробус или я или еще хто трезвый подключим
yur писав:крепи фафаку как положено, просто не подклюшай. И релюшку возьми с проводками. Положи возле пива А на сходке евробус или я или еще хто трезвый подключим
Кроме тебе трезвых небувае!
Ремонт Т4,Т5,Лт,Крафтер,Кади и др. vw
зч новые, б/у .
тф +380678726119+380955005427 Где? Тут-Спойлер
г.Вишневый ул.Киевская 10.Поворот с окружной в ЗАЗ.Девять сфетофоров от окружной.Проще забить в гугл картах Петрович
Jurix писав:yur Та я ему об этом и писал, но видать нетерпеливость или жадность и нежелание разоряться на пиво, берут своё
Я не жадный, если получится приехать, ящик пива отвечаю привезу. Скорее нетерпеливость . А подключить на сходке не получится, бо ставлю бус в пятницу на покраску, если смогу вырваться то прикачу не на бусе под вечер.
Jurix писав:yur Та я ему об этом и писал, но видать нетерпеливость или жадность и нежелание разоряться на пиво, берут своё
Точно.За сигнал беруть60-80грн.Ящик пива самого недорогого+спалени запобижники адекватно.Де логика?А вона е!Про шо б пи.. базикали уже годину и умничали!
Ремонт Т4,Т5,Лт,Крафтер,Кади и др. vw
зч новые, б/у .
тф +380678726119+380955005427 Где? Тут-Спойлер
г.Вишневый ул.Киевская 10.Поворот с окружной в ЗАЗ.Девять сфетофоров от окружной.Проще забить в гугл картах Петрович
Простіший варіант : прикручуєш сигнали на місце, нічого не ізоліруєш, виймаєш реле № 11, загинаєш контакт 30 в ліво до контакту 86 і їх зпаюєш чи дротом зкручуєш. Ставиш реле на місце. Біля сигналів колодка 2 контактна,тестером чи контролькою провіряєш на якому е 12 вольт ( нам одному з них буде завжди 12 на другому тільки коли натаскаєш на кнопку сигнала і до нього приєднуєш контакт з сигнала). Приємного дня.
VW Т-5 был BNZ стал BPC 4motion 2007р. Був VW T-4 ACV 2003р. Audi Q7 2007р. 0677689840 http://multivan.com.ua/
andruk писав:Простіший варіант : прикручуєш сигнали на місце, нічого не ізоліруєш, виймаєш реле № 11, загинаєш контакт 30 в ліво до контакту 86 і їх зпаюєш чи дротом зкручуєш. Ставиш реле на місце. Біля сигналів колодка 2 контактна,тестером чи контролькою провіряєш на якому е 12 вольт ( нам одному з них буде завжди 12 на другому тільки коли натаскаєш на кнопку сигнала і до нього приєднуєш контакт з сигнала). Приємного дня.
andruk писав:Простіший варіант : прикручуєш сигнали на місце, нічого не ізоліруєш, виймаєш реле № 11, загинаєш контакт 30 в ліво до контакту 86 і їх зпаюєш чи дротом зкручуєш. Ставиш реле на місце. Біля сигналів колодка 2 контактна,тестером чи контролькою провіряєш на якому е 12 вольт ( нам одному з них буде завжди 12 на другому тільки коли натаскаєш на кнопку сигнала і до нього приєднуєш контакт з сигнала). Приємного дня.
andruk подключать к сигналу контакт на котором постоянно 12В?