Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Надавно придбав собі таку Електронно-обчислювальну машину http://www.apple.com/ru/imac/ Бо старий комп вже гарчав, як трактор, і місця багато займав, та й не тягнув Вінду 7. Цей льотає на космічних швидкостях, гарний, тихенький. Миша взагалі ульотна! Правда Макінтош геть не звичний. Є можливість легко паралельно вінду поставити, то після тижня юзання макінтоша, коли малий все ж установив її, то не хочеться до неї повертатися))) А хтось ще юзає Мака?
Кацапи! Нах з нашої землі! З Криму і Донбасу!
LT35 sdi 2001/ Pass2.0 tdi dsg
Також дивною є сама думка повернення до Вікон... Мак є мак, хоча якщо врахувати що саме джалізо вже на інтелі побудоване, то навіть не знаю... але при можливості я б був впевненим маководом... незвично на початок, але як ти сам друже сказав, - "...після тижня юзання макінтоша, ...то не хочеться до неї повертатися)))"... якщо немаєш НЕЗАМІНИМОГО програмного забезпечення суто під вінду, то й не варта шукати кращого від абсолюта... PS. Мої знайомі, старший чоловік (68 років), за 4 дні до приїзду в Великобританію, розгаратав МОЛОТОМ свій макінтош, перед покупкою старого, я чуть не плакав, а причина, маніакальна турбота про непоширення персональних відомостей які були на компі... я б при ньому низькорівневим то все в нулі б загнав і забрав би той мавк собі за дякую, але не судилося... ((((( Так що не вар’юй і радій Ябкомаку...
Добавлено 06 лютого 2012, 13:09
Cubano писав:...старий комп вже гарчав, як трактор
а спробувати почистити куллера на БЖ, процесорі, мамці і по потребі замінити чи доставтити оперативки?
Cubano писав:...й не тягнув Вінду 7
думаю, що на параметр "нетагнув" швидше діяла купа хламу, "обрубків" ПЗ і вірусні, яка звичайно збирається на вінтах з часом в користувачів)))
Старому компу майже 10 років, він, впринципі, завжди так гарчав. Просто мирилися завжди з тим. Апгрейд робити не було сенсу. Вінда 7 не така вже погана, деякі моменти в ній і кращі навіть, просто тут залізо все під мак заточене, наприклад, всі можливості безпроводної і безкольосикової миші не реалізуються на вінді. Але і ніяк не зміг знайти драйвери під мак для старого, років 8 принтера, його система і бачить, але як лазерного, в кольорі не друкує. Сканер хоч і новіший, і наче драйвера є, але взагалі не працює . На вінді все це на раз попідключилося. Мак не любить файлову систему НТФс, тобто зовнішнього диска бачить, але записати на нього нічого не може. Телевізор же інші нормальні файлові системи не бачить, то як я фільми скачаю навіть в макі, записати їх треба через вінду.Правда тепер вже фільми комфортно дивитися і на моніторі цьому. Ф0т0ш0п шось не стає. Мінуси - на клаві не ма кнопки Дел, не можна виділити багато файлів, або текст натиснувши клавішу Шіфт. Плюси - вимкнути його можна дуже просто - в сплячий режим, його не буде чути і вимкнеться моментально, і потім врубиться за 1 секунду. Монітор дуже чіткий, повний НД, миша дуже зручна, щоб по сторінці браузера бродити - просто гладити її треба)) До клави вже звик, вона ноутбуковська, і з українською розкладкою треба було пошаманити, тепер все нормально. Звук вмонтованих динаміків дуже класний, глибокий, наче виносні колонки стоять. Всі програми відкриваються дуже швидко, після старого компа здавалося, наче блискавично))) Вай фай по всій квартирі))) Ціна апарату негуманна, але під студентський мого малого дали в Комфі знижку в 10% і ще й податкову виписали, це ще -15% Ціна початкова 14 тис, (це 21.5 дюймів, 500 Гб. диск, модель 309) а заплатив на 10 % менше - 12600 грн.
Кацапи! Нах з нашої землі! З Криму і Донбасу!
LT35 sdi 2001/ Pass2.0 tdi dsg