Шкарпеткін писав:шось готично містичне, але холера знае, у мене рефлекс я себе пересилити не можу.. Нібито це сатанинське тавро якесь чи шо??
Не пересилюй себе-кайфу небуде.
Шкарпеткін писав:шось готично містичне, але холера знае, у мене рефлекс я себе пересилити не можу.. Нібито це сатанинське тавро якесь чи шо??
Gu! писав:Шкарпеткін писав:шось готично містичне, але холера знае, у мене рефлекс я себе пересилити не можу.. Нібито це сатанинське тавро якесь чи шо??
забобони!
не переймайся!
Шкарпеткін писав:от тепер жалкую шо шальйоне кохання пройшло повз.
valeriy4550 писав:Gu!
а пчелка на фотке прикольненькая.. только великовата как на мой ..ты себе такую сделаеш ?
evrobus писав:Не пересилюй себе-кайфу небуде.
valeriy4550 писав:Gu!а пчелка на фотке прикольненькая.. только великовата как на мой ..ты себе такую сделаеш ?
Gu! писав:ну все, через забобони, постраждала я!
тому що зробила собі це тавро!
evrobus писав:Пчелку низзя!То Виктора Андрийовича любимая.
Gu! писав:это я на девушку, наверное, отвлеклась
evrobus писав:valeriy4550 писав:Gu!
а пчелка на фотке прикольненькая.. только великовата как на мой ..ты себе такую сделаеш ?
Пчелку низзя!То Виктора Андрийовича любимая.
evrobus писав:GUшка,так ти мала вiди на Шкарпеткiна?Де були мойи очи?!
Gu! писав:думаешь, накажут за использование национальной символики без разрешения?
Gu! писав: ти с Бозею обіймався
тому в мене не було жодного шансу
evrobus писав:GU не отвлекайся на женщин.Будь нерозовой!
valeriy4550 писав:а спина- то не проблема ! не перевелись еще катки асфальтоукладчики