Ну значить так!
В лічку мені друзі шлють повідомлення, як ти міг глупості писати, ах ти такий шибенику!
Зразу вибачаюсь перед усіма, кого образило моє повідомлення в темі "Модераторам...", і навіть перед Робінзоном, не мав на увазі я його ні різати, чи обливати чим попало. Просто гумор у мене такий чорний. Хоча від того надпис на його аватарі не стає більш грамотнішим і розумнішим.
Просто філософія у мене трохи інша від вашої, для мене не має різниці, що було в тому відео, що кожен день роблять в мясному павільйоні на ринку і процесі приготування м'ясних виробів. Я це нікому не навязую, але і мене переучувати пізно, занадто багатий вже життєвий досвід, я бачив багато такого, що вам і в кошмарному сні не присниться. Зате, якщо стається кривава аварія на дорозі, я не стою зівакою, а витягую понівечених людей з машини і надаю першу допомогу.
Тапер по темі.
Андрій, твоя наклейка з пісяючим хуліганом і факелом з пальців ображає багатьох культурних водіїв, які бачитимуть її, ображає кожного бусовода нашого клубу і конкретно мене.
Як тобі вона дорожча, ніж честь клубу, будь добрий зніми клубні наклейки з буса. Тоді це буде показником тільки твого виховання, твоєї освіти, культури і тих, хто тебе виховував.
Я не хочу, щоб наш клуб асоціювався зі справлянням нужди куди б то не було, і некультурною поведінкою.
Очевидно, що створюючи цю тему, ти хотів почути нашу думку.
Я все сказав.