А это я себе сегодня сворганил. Сейчас идет процесс. Одной загрузки дров должно хватить на ночь

Навіщо тобі бочки шукати? Береш газові бойлери Арістон , та ріжеш їх як хочешTolik Crimea писав:VaneZ
супер!дякую шукаю бочкихочешps:
потiм за рецептом до тебе!
На встрече, окуней коптили в такой , оторваться не могли от вкуснятины,Willya писав:У меня такая:
f4f6fd2f25d72597d19af63cbb8ddb03.jpg
и жует не пережовуя тоже не плохоvarvar_true писав:ребята, Вы только гляньте на толщину собаки Vanez`a - я думаю когда хозяин отворачивается она не плохо живет![]()
впринципі і на очах вона харчується непогано. мало яка шавка дожила до 14 роківvarvar_true писав:ребята, Вы только гляньте на толщину собаки Vanez`a - я думаю когда хозяин отворачивается она не плохо живет![]()
Упаковцi м'яса чi cелiтри?VaneZ писав:селітра. залежно скільки мяса, доза вказана на упаковці.
Селітра вроді як колір дає. Дід іі давав, батько давав, і я даюCubano писав:Ванчо, а дійсно, нафіга там селітра? Ти ж для себе робиш.
Ага, у свині татуаж на поперекуVans писав:Упаковцi м'яса чi cелiтри?VaneZ писав:селітра. залежно скільки мяса, доза вказана на упаковці.