Андрій.А ти не вимагав від того тіла, що на багажнику розклалось ,скласти протокол на водія який порушив правила зупинки.

Дайте мені відповідь,чого їм можна порушувати, а вони простого водія еб..ть

за те.
Cubano писав:На відео жодного кадру не має, де водій був пристібнутий, а потім зняв ремня.
Cubano Для чого водієві доказувати,що він не винен,то має робити той прапор і доводити вину,він за це грощі отримує,доречі ми йому платимо за це.
Я особисто не побачив що водій вів себе нахабно,на законну вимогу назвати причину зупинки та суть скоєного правопорушення прапор почав вигадувати та хамливо поводитись.
Авжеж водій не вистрибнув з машини з документами в зубах і не побіг на півсогнутих в патрульний автомобіль давати хабаря.
Одна проблема що ми їх самі привчили до того,це пережиток "совка",та дайці щє й досі не можуть на землю спуститись.
Є закон про міліцію,є внутрішні накази та розпорядження якими повинні користуватися працівники міліції,а вони їх порушують,так то такеж саме порушення як і перевищення швидкості та інші порушення ПДР.Але наша бюрократична система не має впливу та неконтролє законності здійсненя своїх службових повноважень от такими "плубогами",та і деякі водії до тиких дій стимулюють грошима тих "полубогів".А якщо хтось з водіїв вчиняє по іншому та вимагає законних дій з боку іДПС ,то дехто називає це нахабством та бикуванням.А на справді,коли ми вже почнемо повожати себе,та коли вже перестанемо блазнювато посміхатися гайдону ,який зупинив вас просто так понюхати,та можливо знайти якусь причину поповнити свій карман та карман свого начальника.
Чи може все гаразд,може все в порядку у нас на дорогах та я перебільшую?