Гонщики гелп !

Язикоточілка, пальцестіралка. Реклама та спам заборонені
Romanoproddi
Бусовод
Бусовод

Re: Гонщики гелп !

Повідомлення Romanoproddi »

stabil писав:якщо ти вільно володієш німецькою то можеш їхати і сам, на митниці тобі все розкажуть якщо скажеш що перший раз :D"

:cool_cool: :cool_cool: :cool_cool: вжарять по перше число з патрахами.
Frank300
Бусовод
Бусовод
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4
Подякували: 1 раз

Повідомлення Frank300 »

mijki
Якщо не спішно то яб радив почекати до зими.
Самому поїхати можна але :-) якось віриться мені важко що знайдете.
Якщо ваш колєга має час (дуже багато), дешеву машину під розїзди по 300-500 км в день, бажано лавету, терпіння і гроші то удачі!
stabil
Пилот
Пилот
Модель авто, тип двигателя, пробег: vw t5 gp 2.0
Реальное имя: Andriy
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення stabil »

mijki писав:stabil

На рахунок зливання в 0 то таке , самі знаєте ... мені от запропонували в польщі їхати на Т4 дивитися а ціну озвучили середньостатистичну українобазарну ... нащо воно мені треба ? Був би я синком ПдР... якимсь то она справа а так мені теж гроші не з неба НЕ сипляться - переплачувати кільька тисяс *чисто за транспортування з Зах.Євр.*. не горю бажанням чомусь ... :ni_zia:

зараз по кілька тисяч ніхто практично незаробляє,бо машини і так забугром нормальні дорогі, якщо ти впевнений що поїхати самому і привести буде дешевше то це тільки тобі вирішувати, деколи воно получається навпаки!

п.с. зараз шукаю швагру caddy то варіанти тут бачив дешевші(+колір,ел.,конд.) ніж я сам би пригнав йому з німеччини. Хоча там буваю майже кожен тиждень!!!!

Добавлено 24 сен 2012, 22:21

Romanoproddi писав:
stabil писав:якщо ти вільно володієш німецькою то можеш їхати і сам, на митниці тобі все розкажуть якщо скажеш що перший раз :D"

:cool_cool: :cool_cool: :cool_cool: вжарять по перше число з патрахами.

Мені особливо подобається коли ти тіпа перший раз а вони тобі "ти що традицій незнаєш" і зразу подвійна такса :D
mijki
Пилот
Пилот
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4 2.5-75 кв. ПР 2003 . 250т.

Повідомлення mijki »

Я не претендую на 100% правоту в мене склалося таке враження - що 2 - 3 штуки *фаскінгейуро :D * накрутки не враховуючи розтаможки то треба було б переплатити тут ... :pardon:

-чи правильне це враження чи ні покаже час - я перегоном заробляти не збираюсь але й шрот за космічні ціни тут не братиму :crazy:
Востаннє редагувалось 24 вересня 2012, 22:26 користувачем mijki, всього редагувалось 1 раз.
Слава Киiвськiй Русi ! недароSSiя сасi ! Ватник визубри скотина Русь це тiльки Украiна !
Frank300
Бусовод
Бусовод

Повідомлення Frank300 »

stabil
100% вийде дорожче.
Я більше скажу - якщо спеціально шукати якусь конкретну машину то може бути тільки везіння. А хороший варіант потрібно чекати. Іноді дуже довго. Знайти самому не реально. Всю європу поляки так прочісують що нічого не лишається. Вони всі стоянки знають, гендлерів телефони, вміють торгуватись...
vovaT4
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T4 AJT 65 KW Пробіг постійно збільшується...)))
Дякував (ла): 45 разів
Подякували: 125 разів

Повідомлення vovaT4 »

Питання це не просте бо коли ти приїдеш на місце і можеш побачити що в реальності машина не має нічого спільного з тою що ти бачив в інтернеті :-)
Востаннє редагувалось 24 вересня 2012, 22:28 користувачем vovaT4, всього редагувалось 1 раз.
Свобода - тверда як меч.
Або вона у тебе є, або тебе нема.
Frank300
Бусовод
Бусовод

Повідомлення Frank300 »

vovaT4 писав:Питання це не просте бо коли ти приїдеш на місце і можеш побачити що в реальності машина не має нічого не має з тою що в інтернеті :-)

а так виходить в 99 випадках із 100
от тільки на той сотий випадок я ще ніколи не попадав :-)
Востаннє редагувалось 24 вересня 2012, 22:28 користувачем Frank300, всього редагувалось 1 раз.
sobakabarabaka
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: Був Transporter T4, AJT-2.5 2000 рік!
Тепер Audi A4 B5
Реальное имя: Виктор
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 81 раз

Повідомлення sobakabarabaka »

Їхати самому- то засада:
1. Нормальне авто потрыбно тиждень шукати. (не факт що нормальне знайдете)
2. Буде купувати знайомий за кордоном- то подвійна засада. Смаки у конжного різні, наживете недруга.
3. Маєш час, їдеш на автобазар, знайшов машину, сподобалась!? Подививсь візуально, понюхав. Поїхав на СТО, перевірив, купив.
Принаймі я так купував. Хоча була можливість і по першому пункті і по другому. Могло бути дешевше аби гнав знайомий і розмитнював прямо на клієнта, але.....
Кажуть, що друзі на дорозі не валяються.
З моїми буває всяке :friends: .
067 656 3Ч 3О ВіКтор
http://grillmeat.com.ua/
Jedem das seine
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

Frank300 писав:stabil
100% вийде дорожче.
Я більше скажу - якщо спеціально шукати якусь конкретну машину то може бути тільки везіння. А хороший варіант потрібно чекати. Іноді дуже довго. Знайти самому не реально. Всю європу поляки так прочісують що нічого не лишається. Вони всі стоянки знають, гендлерів телефони, вміють торгуватись...

То так , тут згоден 100% . Але я торгувватись не буду . Тому що з німцяти торгування по ідеї взагалі не проходить ,+ я ж не перкуп . Буду мати щастя попаду на людину без посередників - це коли через друзів - не буду мати - буд укупляти вбитий шротт тут - а що робити ,??? :o :-) ...
Слава Киiвськiй Русi ! недароSSiя сасi ! Ватник визубри скотина Русь це тiльки Украiна !
Romanoproddi
Бусовод
Бусовод

Повідомлення Romanoproddi »

stabil
ще хлопцеві розпиши що як перший раз тоі на майданчик забрати можуть - тіпа для провірки. майданчик - не дешевий. тому відкашляєш сповна щоб виїхати. :-) це ще навіть погранци можуть почати втирати :-)
Далі тобі спецом не пояснять що і до чого які в тебе папери- і тільки ти пересікне кордон - зразу 1 метр від шлабаума Гайони вжарять :-)
карочє - то довга історія але біля кордону багато всяких служб.

п.с. а якщо машина з Голандії буде - то ще й собакам службовим на Чаппі тіпа кашляти треба буде :-)
Frank300
Бусовод
Бусовод

Повідомлення Frank300 »

mijki
А що значить "попаду на людину без посередників" ?
Виж мені звонили. Якщо б була машина в нормальному стані я б позвонив.
Є варіант за 2300 євро там. 1,9 ТД довга база, роспашонка, 98 рік. Помальована в жовтий колір. По бріфу біла. Будете брати?
Яб не брав.
Є 2,4 коротка, білий, 96 стан - шрот. 1500 євро.

Чекайте зими. Чесно :a_g_a:
stabil
Пилот
Пилот
Модель авто, тип двигателя, пробег: vw t5 gp 2.0
Реальное имя: Andriy
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення stabil »

mijki писав:Я не претендую на 100% правоту в мене склалося таке враження - що 2 - 3 штуки *фаскінгейуро :D * накрутки не враховуючи розтаможки то треба було б переплатити тут ... :pardon:

-чи правильне це враження чи ні покаже час - я перегоном заробляти не збираюсь але й шрот за космічні ціни тут не братиму :crazy:

чому зразу шрот, тут тобі буде легше у всьому--- їдеш на базар (можеш в Франківськ) мову знаєш :D , машин вибір великий, торгуватись можеш, на любу станцію машину заганяєш, номер кузова в офіціалів пробиваєш.... а в німеччині цього небуде. буде 1,2 машини на які треба їхати дивитись +-250-400км по німеччині,мова як максимум на тверду 3ку,торгуватись з німцем нереально, все що зможеш перевірити по машині це те чи заводиться і в якому стані зверху+ намучаєшся щей на границі виї :censored: ....ть....
sobakabarabaka
VW маньяк
VW маньяк
Тепер Audi A4 B5

Купити у німців власника то шанс 1:1 000 000.
Приклад. в 23.00 обява в інеті про продаж авто. в 04.00 хлопці з україни під вікном уже чекають, ще проміжок часу- примчали турки, а за ними прибалти.....
З.І. Знайомий розмитнював якогось каблучка грузового, сказав що гонить вперший раз, мол допоможіть що і куди....так йому так допомогли, що розмитнення стало по ціні пасажира.... Вдруге гнав СПРІНТЕРА, розмитнення врази дешевше уже було....
З.І.І. Не в обіду автору теми, десь уже був пост про півнів :P
067 656 3Ч 3О ВіКтор
Jedem das seine
Basil87
Местный
Местный
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW Touran 2.0
Реальное имя: Василь
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення Basil87 »

sobakabarabaka а я скажу інше, був хороший варіант Віто 2007р. ціна дешева як для цього авто, виложили на продаж в 17:00, і буквальнозразу видзвонювали власника, В 17:15 машина вже була продана :du_ma_et:
От так от.
Автору теми: А якщо я задумаю продати свій автомобіль, то що він також буде рахуватись як шрот?
В продажі є різні авто, просто потрібно їздити і дивитись (враховуючи те, що є куди поїхати) а не рівняти все під одну лінійку :no:
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

Зимою ажіотаж спаде то так ... Не знаю можливо воно й простіще...

Та знаючи мову на тверду 4 по німеччині та по голландії можна взяти непогану машинку - неперебрану тут не биту не зібраний конструктор та не гнилу . Знайомі в мене такі що й тиждень а то й місяць можу в них перекантуватися ... І саме головне провідаю хлопців !!! :D

А щоб на границі сильно не обдерли то порадьте що та до чого пліз ... Ну от наприклад - фарборозїдачем машину попшикати ( здалеку - щоб фарба повідклеювалася ) потім іржою . Потім всі повороти побити ( пс- скільки компрлект тут на шроті коштуватиме ? ) Лобовуху бити щось не хочеться - тоді гайці сильно в... можуть ... А от бокові вікна в дверях теж побив би ... - те ж саме - скільки коштуватимуть тут на шроті ? Ну і в загальному - так грязюкою й порохом обробити, щоб виглядала на повного трупіка ... :shock: :roll: Шо я ще упустив ? :) На лапу оцінщику - ну так то само собою ...

Чи ліпше коли німець сам сюди приїде і вже тут на місці переоформляти ?

Про півнів , півні зранку встають кукурікають - хай собі живуть ...

Добавлено 25 вересня 2012, 12:57

Basil87 писав:sobakabarabaka Автору теми: А якщо я задумаю продати свій автомобіль, то що він також буде рахуватись як шрот?
В продажі є різні авто, просто потрібно їздити і дивитись (враховуючи те, що є куди поїхати) а не рівняти все під одну лінійку :no:

Ви не задумаєте ... Хорошу тут мало хто продає 1 - 99 000 000 000 , а якщо й продає то вже не про 2 , чи 3 тисячі екстра мова ... :P

Добавлено 25 вересня 2012, 13:04

"Купити у німців власника то шанс 1:1 000 000.
Приклад. в 23.00 обява в інеті про продаж авто. в 04.00 хлопці з україни під вікном уже чекають, ще проміжок часу- примчали турки, а за ними прибалти....."

sobakabarabaka
Сарафанне радіо існує не лише в Уркаїні . + А чому ж це в нас турки поляки і тд. не купляють ? Не скажете ? :twisted: ( ну в нас же * повно "хороших" машин * !!! :lol: )

-я тут десь на форумі читав навіть ТАКЕ -мов- " нємці сами на наших авторіа пасуцца "

Добавлено 25 вересня 2012, 13:22

Ось тут классно видно в якому стані педалі при певному пробігу ( почтовик ) - http://www.allianz-autowelt.de/autoboer ... =216308389
Frank300
Бусовод
Бусовод

Повідомлення Frank300 »

mijki
Ви не ображайтесь, але таке враження що вам поради дають пацієнти з Культпарківської.
Що за брєд?!

фарборозїдачем машину попшикати ( здалеку - щоб фарба повідклеювалася ) потім іржою . Потім всі повороти побити ( пс- скільки компрлект тут на шроті коштуватиме ? ) Лобовуху бити щось не хочеться - тоді гайці сильно в... можуть ... А от бокові вікна в дверях теж побив би ... - те ж саме - скільки коштуватимуть тут на шроті ? Ну і в загальному - так грязюкою й порохом обробити, щоб виглядала на повного трупіка ... :shock: :roll: Шо я ще упустив ? :) На лапу оцінщику - ну так то само собою ...

Чи ліпше коли німець сам сюди приїде і вже тут на місці переоформляти ?

А це вже взагалі КРИЗА ЖАНРУ

я тут десь на форумі читав навіть ТАКЕ -мов- " нємці сами на наших авторіа пасуцца
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

Frank300
Не повіриш але на форумах українських таке вичитав -або тут або на дружньму ... маразм - можливо :-) "нємці сами на наших авторіа пасуцца" :cool_cool: :lol:

Ви якщо по темі маєте що написати то не встидайтесь - буду ( і не тільки я ) тільки вдячний ... :a_g_a: ( гонщики гелп - тема називаєьться - я повторю бовсяке можливе - може хто щось попутав ... :) )

Я не спішу - куплю те що мені підходить = це якщо сумніви в когось ... якісь... :-)

бите - гниле - з супернакрутками = не цікавить :crazy:
sobakabarabaka
VW маньяк
VW маньяк
Тепер Audi A4 B5

mijki писав:Шо я ще упустив ? :)

На лафету той злам поставити і до найближчої розборки привезти. :D :D
З.І. Замість того. щоб уродувати авто, краще на шроті за пару евро купіть биті двері, ляду і т.д Дома потім на металобрух здасте, вернете тіж самі пару евро.
З.І.І не в обіду :friends:
067 656 3Ч 3О ВіКтор
Jedem das seine
Basil87
Местный
Местный
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW Touran 2.0
Реальное имя: Василь
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення Basil87 »

Для чого уродувати авто? Якщо як на митниці так і на границі є свої роздачі (навіть щоб добре оцінили). Не розумію схему ввезення з уродуванням авто.
Frank300
Бусовод
Бусовод

Повідомлення Frank300 »

mijki
Можете мені повірити на слово - поїдете, побудете там місяць і купите не те що хотіли а те що буде, потім порахуєте і ...
Але бажаю удачі. Якщо будуть питання - дзвоніть.
ПС Нічого бити в машині не потрібно. :-)
Закрито

Повернутись до “Курилка, болталка”