Зимою ажіотаж спаде то так ... Не знаю можливо воно й простіще...
Та знаючи мову на тверду 4 по німеччині та по голландії можна взяти непогану машинку - неперебрану тут не биту не зібраний конструктор та не гнилу . Знайомі в мене такі що й тиждень а то й місяць можу в них перекантуватися ... І саме головне провідаю хлопців !!!
А щоб на границі сильно не обдерли то порадьте що та до чого пліз ... Ну от наприклад - фарборозїдачем машину попшикати ( здалеку - щоб фарба повідклеювалася ) потім іржою . Потім всі повороти побити ( пс- скільки компрлект тут на шроті коштуватиме ? ) Лобовуху бити щось не хочеться - тоді гайці сильно в... можуть ... А от бокові вікна в дверях теж побив би ... - те ж саме - скільки коштуватимуть тут на шроті ? Ну і в загальному - так грязюкою й порохом обробити, щоб виглядала на повного трупіка ...

Шо я ще упустив ?

На лапу оцінщику - ну так то само собою ...
Чи ліпше коли німець сам сюди приїде і вже тут на місці переоформляти ?
Про півнів , півні зранку встають кукурікають - хай собі живуть ...
Добавлено 25 вересня 2012, 12:57 Basil87 писав:sobakabarabaka Автору теми: А якщо я задумаю продати свій автомобіль, то що він також буде рахуватись як шрот?
В продажі є різні авто, просто потрібно їздити і дивитись (враховуючи те, що є куди поїхати) а не рівняти все під одну лінійку

Ви не задумаєте ... Хорошу тут мало хто продає 1 - 99 000 000 000 , а якщо й продає то вже не про 2 , чи 3 тисячі екстра мова ...
Добавлено 25 вересня 2012, 13:04 "Купити у німців власника то шанс 1:1 000 000.
Приклад. в 23.00 обява в інеті про продаж авто. в 04.00 хлопці з україни під вікном уже чекають, ще проміжок часу- примчали турки, а за ними прибалти....."
sobakabarabaka
Сарафанне радіо існує не лише в Уркаїні . + А чому ж це в нас турки поляки і тд. не купляють ? Не скажете ?

( ну в нас же * повно "хороших" машин * !!!

)
-я тут десь на форумі читав навіть ТАКЕ -мов- " нємці сами на наших авторіа пасуцца "
Добавлено 25 вересня 2012, 13:22 Ось тут классно видно в якому стані педалі при певному пробігу ( почтовик ) -
http://www.allianz-autowelt.de/autoboer ... =216308389
Слава Киiвськiй Русi ! недароSSiя сасi ! Ватник визубри скотина Русь це тiльки Украiна !