НЕВЖЕ ЖИТТЯ КОШТУЄ 2,50 ?

Язикоточілка, пальцестіралка. Реклама та спам заборонені
slash
VW знаток
VW знаток
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення slash »

Привіт!привіт усім тим, хто кожного дня нарікає на своє життя, повністю ним не задоволений і точно знає, хто в цьому винний - якийсь пузань з портфелем при владі.
Так от я питаю, а що ти зробив сьогодні, щоб змінити свою життя, що???Ти піднімав свою дупу з добре нагрітого місця, чи ти стукав в усі можливі двері???Чи ти впевнений, що в наш час вони тобі не відкриються?А приказку чув коли-небудь, що вовка ноги годують???А для того, щоб бути задоволеним життям, необхідно працювати на "своєму" місці, тобто робити свою справу, яка тобі до душі, яка в першу чергу приносить задоволення, а потім вже гроші.Або просто працювати і мати ще якесь хоббі, а не лежати перед телевізором довгими вечорами.
Я 2,5 роки сиділа в декретній відпустці і дуже рідко бувала в центрі міста.Ці роки ми з чоловіком будували свою сім`ю, забезпечували її теплом, любов`ю і затишком.Я забула, що не всі цього прагнуть.І коли я "винирнула" зі свого світу, мої емоції не мали меж.
Їду я сьогодні в маршрутці.Заходить старенька бабуся, вдягнена в чисту, охайну шубу, але з радянських часів, звісно, що вона може собі дозволити за сьогоднішні пенсії.На ногах в неї були старі, важко сказати чи теплі, чобітці, на голові давніх часів хустина.Бабуся проситься на пільгове місце.на що водій грубезно відповідає, що вже везе пільговика.Мороз на вулиці за 20 градусів.Бабуся змерзла ледь говорить.Проситься знову, каже, що їй дуже погано.(Я доросла, здорова людина, тепло вдягнена з гарячою кров`ю за 10 хвилин на зупинці ледь не задубла.уявіть як старенькій бабусі, у якої кров вже не так швидко зігріває.)На що водій відповів, що нехай інший пільговик виходить або хай бабуся чекає на тролейбус.А далі як понісся на жіночку, що я ладна була його вбити.Декілька пенсіонерок теж почали висловлювати своє невдоволеня, на захист бабусі.та йому байдуже.він ледве з-за баранки не вистрибнув,щоб вигнати бабусю.
Скажіть як так можна?Що робиться з людьми, чому вони стають нелюдами, тваринами???
Далі, старенька вже відкрила двері, щоб вийти, Я встаю і говорю, що я заплачу за неї, нехай проходить і сідає на моє місце.водій в той час, ні, щоб замовкнути і забрати гроші, свариться як базарна баба.І каже мені, що я за всіх в Світі заплатити не зможу.На що я відповіла, що плачу не за здорового мужлана, а за жіночку похилого віку, при скаженому морозі на вулиці.І що він не збіднів би на 2,50.
Водій: "Я грошей хочу заробити!"
Я:"Всіх не заробите!"
Знаєте, кажуть гроші правлять Світом.Ні!!!!Жага до них править Світом!
Водій вів себе як останній........
Я не можу його назвати людиною, бо це слово походить від "людяний" - добрий, милий, співчутливий!!!! Куди від нас поділись всі ті якості?Що змінилось?Я звірів таких не знаю,які б їли одне одного в стаї! І в цьому Світі ми ростимо своїх дітей?Водій навіть не задумався, що не впустивши бабусю, з неє могло будьщо трапитись!Скільки зарез, щодня передають по новинам, замерзає людей.А з тією періодичністю як ходять маршрути і тролейбуси по даній вулиці, з жіночкою могло трапитись щозавгодно.Так скажіть невже є ціна людському життю????І невже вона 2,50???
Водію було приблизно років 35.От як він прожив ці роки і не зрозумів простої істини: "Наш Всесвіт живий"!Він відчуває наш настрій і почуття.а ще є Бог, кому не відомо.І найбільша кара це не позбавлення волі, а коли ти платиш по заслузі.Все, що ти робиш в Світі поганого бумерангом вернеться до тебе, ще й в подвійному розмірі.
Я хочу спитати, невже в багатьох людей сенс життя - гроші???Оці дрібні монетки, чи хай навіть паперові зелені доляри???Ви що вважаєте, що це щастя?Тоді мені вас щиро жаль.Ви обділена людина.
Ви не знаєте, що щастя мати дитину, чоловіка, сім`ю, родину,близьких, друзів, духовний зв`язок і єдність з природою.Щастя, це коли є кому дарувати тепло, любов, робити добро і не задля того, щоб почути "дякую", а для того, щоб відчути те тепло на душі і ту радість.
Бабуся, присівши, зі сльозами в очах, мені дякувала, а вмене в самої в горлі стояв ком і хотілось ревти.Ревти від того, ким ми є і що з нами робиться.

Статья знакомой, в других городах также???
Голубоглазый блондин T5 1.9TDI lоng 77kw / ツ VW Polo Sedan ☆★Джентльмен в Белом★☆
Зображення
Мановар
VW знаток
VW знаток
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4 2.4D AJA 1998р
Реальное имя: Андрій
Дякував (ла): 68 разів
Подякували: 38 разів

Re: НЕВЖЕ ЖИТТЯ КОШТУЄ 2,50 ?

Повідомлення Мановар »

slash писав: других городах также???

так же :( нелюдів всюди вистачає....
РАБІВ ДО РАЮ НЕ ВПУСКАЮТЬ...
slash
VW знаток
VW знаток
Контактна інформація:

Повідомлення slash »

Мановар
дак у нас действительно все маршрутчики вроде их с цепи отпустили на бабок, даже если нет пильговика, всеравно брешут в глаза и говорят мол занято место, стойте ждите. Ну а что ему стоит взять ту бабушку или дедушку? всеравно по маршруту пустой зачастую едет, не на горбуж тащить... а еслиб то его мама или бабушка стояла- онбы также ответил??? :zvez_ochki:
Голубоглазый блондин T5 1.9TDI lоng 77kw / ツ VW Polo Sedan ☆★Джентльмен в Белом★☆
Зображення
Мановар
VW знаток
VW знаток
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4 2.4D AJA 1998р
Реальное имя: Андрій
Дякував (ла): 68 разів
Подякували: 38 разів

Повідомлення Мановар »

гроші правлять бал і пох людські цінності :(
РАБІВ ДО РАЮ НЕ ВПУСКАЮТЬ...
Мак Сим
VW знаток
VW знаток
Модель авто, тип двигателя, пробег: Каравелла,2,5i 92г.в.AAF 400 штук пробега
Подякували: 2 рази

Повідомлення Мак Сим »

slash
У нас Лучший город в Украине(я об Ильичёвске) и тем не менее остро стоит вопрос льготников в общественном транспорте,прводят тендэры по перевозкам и проч.
толку мало...меняется (как в раде) только рулящий,а водилы теже(с теми же з/п и ниже) машины теже...правда народ более пробивной-прёт! а интелегенция
вроде уже вымирла...
Зображення
Зображення
снова перечитал Дж.Оруэлла"Скотный двор"один в один-Украина!
star.ii.
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: 2.4 TD T4 92 год Т4 2.5 2003год жовтий 05040дваноль478
Реальное имя: Саша
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 85 разів

Повідомлення star.ii. »

К маршрутчикам у меня вообще особое отношение ..... Но и пенсионеры есть всё в порядке......
Садится один такой утром в час пик в маршрутку , едет до метро-конечной , покупает бутылку пива , выпивает , и этой же маршруткой едет назад........... :) Хотя есть такие , которым действительно нужно куда то добраться , но кому то нужно бутылочку пивка попить.
.....Требуются водители на междугородные перевозки (водителей такси и маршруток просьба не беспокоить)........
(цитата из обьявления)
Если в твоей стране жопа , это не повод быть в ней говном.
Bozya
VW маньяк
VW маньяк
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 разів

Повідомлення Bozya »

основная проблема не в наличии подобного хамства у некоторых индивидуумов, а в нашей терпимости к этому хамству. При мне бы он просто так не выпендрился, а если бы и выпендрился, то потом бы об этом пожалел и долго-долго извинялся.
Bacha
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Модель авто, тип двигателя, пробег: T4 2.4 302т.км
Реальное имя: Олег
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 12 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Bacha »

вырождается народ помаленьку. поменялись ценности, поменялся завтрашний день ... если кто помнит, при союзе: глянь на любую хрущевку/многоэтажку - практически (или через одного) на каждом балконе/окне кормушки были, птиц кормили. Сейчас? И ведь сделать кормушку не сложно, и денег не потратишь никаких, и сухариков для воробьев всегда найдется ... а вот души для этого маловато стало, что бы сделать - душа нужна . обнищал народ душою :(
Надеемся только на крепость рук, на руки друга и вбитый крюк и молимся, что бы страховка не подвела © В.Высоцкий

Т-4 , ААВ, на спидометре заявлено было 302 тыщи, длинный , пассажир, 8+1, 1995 г.в. выехал, зализываю раны
Bozya
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення Bozya »

Bacha писав:кормушки были, птиц кормили. Сейчас?

у нас и сейчас висят, в парке много видел
Мак Сим
VW знаток
VW знаток

Повідомлення Мак Сим »

Bacha
:good:
Зображення
Зображення
СеRжик
VW знаток
VW знаток
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4,ABL 1,9td,555тищ.50kv. 96р.
Реальное имя: Сергій
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 77 разів

Повідомлення СеRжик »

Да..., як все помінялось! Готові душити один одного. :shock:
Жити - це боротися, боротися це жити!!!
Спойлер
+38ноль97661ноль6пять4
Bozya
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення Bozya »

да не сгущайте вы краски, всё отлично, жить хорошо и жизнь хороша, а нелюдей всегда хватало :beer:
mult
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Модель авто, тип двигателя, пробег: T5 1.9 tdi 75 kW (102 л.с./ща поболее, чипанул!) 280 000, 2008
Реальное имя: Александр
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення mult »

Bozya
Вот соберуться хорошие люди и убъют всех плохих. (с) И заживем тогда.... :-)
И все же что-то в этом мире пошло не так! - подумал колобок, пережёвывая лисицу.
0 пять 0 87 0 два 134
Bozya
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення Bozya »

mult инихавари :crazy:
VitalySV
Пассажир
Пассажир
Модель авто, тип двигателя, пробег: T4, 2.5 ACV TDI, 353 тыс.; ВАЗ 21081, 1,1 101 тыс.
Реальное имя: Виталий

Повідомлення VitalySV »

такой инцедент часто встречаэмый.. но мне интересно, может ктознает,проезд в тролейбусе в Херсоне платный для школьников?
потму что когда я был школьником и жил в Херсоне то проезд был платным (гдето 202 год), переехав в Николаев узнал что у нас в трамваях и тролейбусах для школьников проезд бесплатный... парадокс.. :du_ma_et:
меня не раз высаживали из тролейбуса и проходильсь под дождем домой с занятий идти...
Jurix
Странник
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т-5 long 2007 2.5 BNZ + чіполіно
Реальное имя: Юрій Андрійович
Дякував (ла): 591 раз
Подякували: 353 рази

Повідомлення Jurix »

До тех пор, пока система (Государство) будет перекладывать свои обязательства перед социально-зависимыми людьми, на плечи людей, не имеющим к этому ни каких обязательств, такое будет повсеместно.
Спросите бабушку из села, много-ли ей дали льготы бесплатного проезда в общественном транспорте мегаполиса?
Я к тому, что в мировой практике принято платить пенсию и компенсации, а не заставлять маршруточникофф (которые возят за свой счёт, ибо государство налоги взимает, но не компенсирует провоз льготникофф, забывают фискалы и чинуши %) ), так вот там компенсацию ДЕНЬГАМИ дают, а не льготами за счёт перевозчиков, торговцев и прочих плательщиков налогов.
Государство ОБЯЗАНО, но на самом деле, писю ложило...
Кожен може зробити свій власний вибір, але не кожному вдається знайти свій шлях. Цінуй друзів, та власну гідність!
Спойлер
097Ч2ЧЗЗ55
ALEX VL
Местный
Местный
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4 ACV 2,5.75квт.2003-260 тисяч км.
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 15 разів

Повідомлення ALEX VL »

Jurix
Согласен, но нельзя становиться из за этого моральными уродами.
Т4 2.5, ACV, 75КВт, 2003г.в Синий,прямой,коротыш.0674241861 Санек
Мак Сим
VW знаток
VW знаток

Повідомлення Мак Сим »

когда ездил маршрутками-часто видел,как показывали удостоверение малоимуших для льготного проезда(выдавалось горсоветом) девки-кровь с молоком в норковыхшубах и золоте по полкило на руках :-)
Зображення
Зображення
evrobus
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: t4 2.5tdi Eurovan
Реальное имя: ПЕТРОВИЧ
Дякував (ла): 747 разів
Подякували: 755 разів

Повідомлення evrobus »

Да,докотилися! :du_ma_et:

СеR писав:Готові душити один одного.

Дайте Бозю за горло потримати!!!!!!! :D
Ремонт Т4,Т5,Лт,Крафтер,Кади и др. vw
зч новые, б/у .
тф +380678726119+380955005427 Где? Тут-
Спойлер
г.Вишневый ул.Киевская 10.Поворот с окружной в ЗАЗ.Девять сфетофоров от окружной.Проще забить в гугл картах Петрович
manchester
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4 2.5 ACV улетел..но в душе отстался навсегда
Дякував (ла): 162 рази
Подякували: 112 разів

Повідомлення manchester »

Мак Сим Вс эти льготы купленые тетками когда то им встанут по перек горла ...бог все видит :)

А государство давая мизерные льготы пенсионерам и инвалидам показывает свою заботу :) не для людей а фондам которые выделяют огромные средства на Чернобыль дети войны и т д..Льготы просто смешные на лекаства в аптеке дают скидку в 3% :zvez_ochki: в транспорт комунальный бесплатно класс!!! Но к сожалению иногда так сложена инфраструктура :) в пример наш ДКТМО(областная больница им Калинина) находится в в километре от трамвайных путей :) да и так во многих городах....
Facta sunt potentiora verbis
Відповісти

Повернутись до “Курилка, болталка”