Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Рішив мій малий запилити відос на відеогру, така в них з пацанами зараз тенденція Ми з пацанами в його роки в тіхаря курили, і матюкались десь за гаражами а в них такі приколи, думаю воно на краще. Одним словом кому не в падло пройдіть по ссилці, лайкніть, підпишіться в нього від кожного лайку і підпису радості повні штани, бігає по хаті натішитись не може, потім з пацанами в школі лайками і підписотою міряються Відос так собі, на мобілку зняв, перший блін як то кажеться, але пацану дев'ять років, думаю прокатить Так що всі кому не байдуже наше майбутнє! ( а діти це наше майбутнє якщо хтось забув! ) то проходимо по ссилочці, лайк, підписон, а коментар то взагалі жир! Всім попередня подяка!
Свобода - тверда як меч.
Або вона у тебе є, або тебе нема.
Лайкнув, підписався. Але ж нічого не зрозуміло, що там бубнить, ще й на кацапській, яку не знає)))
Хай розвиває дикцію.
Для цього брати Гарі Поттера українською і читати вслух.
Кацапи! Нах з нашої землі! З Криму і Донбасу!
LT35 sdi 2001/ Pass2.0 tdi dsg
Дякую Міша! Та то він телефон дальше поставив Я йому казав, кацапської він взагалі не знає, не вчить в школі, не говорить в побуті, просто на слух, деякі слова я поправляю , але вони всі кацапською пишуть бо так розраховується на більшу аудиторію Я теж там мало що розумію, то самому треба в цю гру грати що б щось вїхати але то таке, його від цього пре, може щось навчиться. Кричить щоб старий нормальну камеру йому купив! Я кажу навчишся робити нормальні відости то куплю.
Востаннє редагувалось 23 грудня 2017, 09:34 користувачем vovaT4, всього редагувалось 1 раз.
Свобода - тверда як меч.
так досить пристойний запис вийшов, я думав, що це програмно записалося з екрану.
А камеру купляти - це на вітер гроші викидати.
Краще хорошого фотіка, а у всіх них є функції відео.
Кацапи! Нах з нашої землі! З Криму і Донбасу!
LT35 sdi 2001/ Pass2.0 tdi dsg
Та но він взяв мій телефон навів на ноут і писав, я ще нічого не купую, залию прогу як Женя казав і подивимось як вона писати буде. А бо можна ще трохи на телефон якщо так краще буде, одним словом знайшов старому заняття
Свобода - тверда як меч.
Лайкнул+1
Полностью тебя понимая как отец,нада им помогать стать личностями в этом мире.Чтобы им всякая дурь в голову нелезла.У самого младшая дочь 14 лет
Всім Дякую! Радості через край вже хоче запиляти відос як він в танчики рубає, асфальт 8 і ще купа фігні Я йому трохи дозую, бо він би засів наглухо, але зараз вихідні та й трохи рубає. Якось рік назад коли йому планшет купив, бо йому біля ноута сидіти надоїло він мене запитав який мені колись батя ноут і планшет купив коли я був такий як він, і в які ми ігри рубались? Я йому сказав що не існувало ні ноутів? ні смартіфонів,ні планшенів, як і ігор до них. Він не міг доперти....потім запитав а що ви весь час телік дивились? ( в нього телік з дитячим каналами весь час фоном йде) Я сказав що мультики лиш перед сном були 15 хвилин, і казка раз в неділю. Він вилупився і видав: Ну і як ви так жили? От така то малята фігня
Свобода - тверда як меч.
Та я знаю що ті пацани яких він дивиться мають мільйонні перегляди, і підписоти не менше, але то вже старші пацани,він ще малий, ну але поки що по приколу нехай потренується, якщо зайде то нехай знімає, я не проти.Хоча мав би казати: та нащо тобі того? то якась фігня! вчись добре в школі! поступиш, потім гарантована державна робота, там зарплата! потім пенсія! нормально жити будеш! в то видумав собі якісь відоси! але напевно не буду бо щось маю чуйку що ця одвічна "залізна" схема може не проканати....
Свобода - тверда як меч.