Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Народ таке питання: Зараз з'явилося трохи вільного часу, та й св'ята вже так що . Чи хтось мав справу з НП, як вони платять які вимоги та чи варто взагалі зв'язуватися. Бус мій, довга база. Для чого я завдаю тут питання а не їду безпосередньо до них? А щоб коли приїду то мав уявлення які умови та оплата в других відділеннях, бо я на скльки розумію, в них майже всі працюють по франчайзінгу і ціни лупить хто які хоче. Дякую за розуміння.
є в мене знайомий там працює водієм на їхній машині. каже що все добре, тільки за запізнення штрафи постійні.
наче б то заробив багато, а отримав так собі.
ще один знайомий працює з ними по франчайзінгу здаючи своє приміщення під пункт прийому-видачі. каже теж саме - тільки щось десь не так - штраф-штраф-штраф.
а за свою машину сам подумай - є політика фірми, а не ціни лупить хто які хоче . за т5 платять ставку, + те що навозиш. захочеш заробити більше- перегруз машини і тратиш більше свого часу. так що якщо є трохи вільного часу іди в убер. імхо.
Узнавал про вакансию: курьер адресной доставки на ихней машине, задачи ставят нереальные.....не помню точно подробностей, запомнил что на доставку одной посылки они закладывают 5 минут времени, закреплён за определенным районом, работаешь пока все не развезешь.
Пользуясь случаем добавлю.
Новая почта и Розетка, давно зажравшиеся организации, где текучка кадров огромнейшая!!!
Потогонная система помноженная на кидалово под любым предлогом.
Не связывайтесь с ними!!!
Кожен може зробити свій власний вибір, але не кожному вдається знайти свій шлях. Цінуй друзів, та власну гідність!Спойлер
А мені, як кастомеру фірми Нова Пошта підходить. Я якось писав, що такий кур’єр прямо "на ходу", тобто на дорозі я його зупинив, він прийняв посилку за 2 хв і я поїхав.
Вчора теж у відділенні відправляв посилку, зайняло 1 хвилину. Потім ввечері отримував посилку, яку вислали за день до того з Маріуполя. З необласного центру в необласний центр!
Погано, що жучать своїх робітників при високих тарифах. Але на Новій Пошті не так часто міняються працівники, як на Делівері, наприклад.
Кацапи! Нах з нашої землі! З Криму і Донбасу!
LT35 sdi 2001/ Pass2.0 tdi dsg