А обычно чем глушат? вставить в лопости деревянный клин? Или может привязать за одну лопасть?

а еще можно залить турбу супер клеемParovoz писав:evrobus I не кажи!![]()
А обычно чем глушат? вставить в лопости деревянный клин? Или может привязать за одну лопасть?
я не уверен, что есть такая инструкция "как правильно засунуть ху* в турбу" чтобы ее заглушитьParovoz писав:Аnka
Сдуру можно и ху.... туда засунуть!![]()
А я спрашиваю как правильно это сделать???
Рома,при заводці вона хоч пробуе схватувати?В мене колись був такий прикол на паджеро( приходилося викидувати турбу а їздити треба якось було),-після турбіни дуже мала була дірка на "штанах"(чи як його там,короче зразу за турбіною) і движок тупо душився вихлопними газами.Сам зварив перехідник більшого діаметра,перелаштував подачу на ТНВД і так їздив поки не приїхала турбіна.ROMA T4 писав:доброго вечера, турбіну заглушив, для початку заглушив подачу масла, завів машину турбіна видавала страшні звуки,
прийшлось викинуть обидві крильчатки, і поставити заглушку щоб не змішувались воздух і вихлопні гази, завів з буксира працює як годинник втрати потужності практично не відчувається, але появилась нова проблема на холодну не заводиться, з букса чітко, пока теплий стартіром з пів тика, ніч постоїть не можна завести, думаю свічки накалу накрилися хоч їм і пів року нема, не могло їх пошкодити коли мотор пішов у рознос?