Температура ААВ 96року та остальні характеристики

Обговорення технічних питань, пов'язаних з двигуном, паливною системою, системою охолодження двигуна
Відповісти
Ustim
Гость
Гость
Модель авто, тип двигателя, пробег: T4 ajt 460
Реальное имя: Саня
Дякував (ла): 8 разів

Повідомлення Ustim »

Доброго дня! Купили чемного старичка без турбін і мозгів. Перед виїздом від попереднього хазяїна мені наголосили шоб подивлявсь на температуру чі не кипить, бо машина з початку війни пару раз їздила. Всю дорогу дививсь на неї, за середину піднімалась стрілка але не на довго з часом опускалась. Так як немає ніяких поміток де норма (90⁰с) просто їхав. Машина далеко не скоросна 100км/ч 3000об/хв. Ну десь так сотню і тримав на обгон мо трохи більше. Приїхавши додому почав читать форум. Знайшов шо на вентиляторах стоять жалюзі на половину заклинивші. Зняв механізм регулювання з термостатом. Він оказався майже робочий та то не суть. Одну жалюзі розробив норм рухається, друга підклинена ну з горем пополам відкрив обидві. Думаю о тепер все буде чотко але на диво наступні 100 км дороги стрілка температури піднімалась до наступної поділки за середню. :ne_vi_del: Знатоки увага питання яка нормальна температура для такого трактора 2.4 як її промоніторити і чі потрібно звіряти так сказать табло з градусником. Чи не швидко я лупашив на ньому бо чим повільніше їдеш тим ближче стрілкадо середини. Бо на форумі начитавсь шо перегріви критичні люди навіть без термостатів їздять. Мені проще в мене 2001рв. ajt/acv там на панелі обозначено де 90гадусів і тьху тьху за 90 покищо не вилазило. А це батькові купили тихохода і він його трохи опасається. Та і я трохи підочковую з цією приборкою. Фото добавлю. Наперед дякую!

Відправлено через 4 хвилини 14 секунд:
20240702_205312.jpg
Відправлено через 4 хвилини 42 секунди:
А це з повністю відкритими жалюзі. Чи це нормально? І як понять в яких приделах норма?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
0996190589
kudrik
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Модель авто, тип двигателя, пробег: А/м Таврия 1,2к
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 97 разів

Повідомлення kudrik »

на одном фото - скорость 40
на другом - скорость 90

так что и с чем сравнивать?

если жалюзи на лето принудительно полностью открыты --- то стать хуже мотору не может никак априори....
Марк
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег:                           T5      2,0 TDI            CAAC                    був
Реальное имя:               Serhii
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 490 разів

Повідомлення Марк »

kudrik писав: 13 липня 2024, 08:43 если жалюзи на лето принудительно полностью открыты
Власне, з поста автора не зрозуміло - відкриті жалюзі, чи ні. Він написав, що розробив їх, а в якому положенні в конкретний момент вони знаходяться, залежить від термостата.
kudrik
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Модель авто, тип двигателя, пробег: А/м Таврия 1,2к
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 97 разів

Повідомлення kudrik »

я бы , при такой жаре - открыл бы жалюзи принудительно, до наступления холодов....
Відповісти

Повернутись до “VW T4 -Дизельний двигун, паливна система”