Доброго дня! Купили чемного старичка без турбін і мозгів. Перед виїздом від попереднього хазяїна мені наголосили шоб подивлявсь на температуру чі не кипить, бо машина з початку війни пару раз їздила. Всю дорогу дививсь на неї, за середину піднімалась стрілка але не на довго з часом опускалась. Так як немає ніяких поміток де норма (90⁰с) просто їхав. Машина далеко не скоросна 100км/ч 3000об/хв. Ну десь так сотню і тримав на обгон мо трохи більше. Приїхавши додому почав читать форум. Знайшов шо на вентиляторах стоять жалюзі на половину заклинивші. Зняв механізм регулювання з термостатом. Він оказався майже робочий та то не суть. Одну жалюзі розробив норм рухається, друга підклинена ну з горем пополам відкрив обидві. Думаю о тепер все буде чотко але на диво наступні 100 км дороги стрілка температури піднімалась до наступної поділки за середню. Знатоки увага питання яка нормальна температура для такого трактора 2.4 як її промоніторити і чі потрібно звіряти так сказать табло з градусником. Чи не швидко я лупашив на ньому бо чим повільніше їдеш тим ближче стрілкадо середини. Бо на форумі начитавсь шо перегріви критичні люди навіть без термостатів їздять. Мені проще в мене 2001рв. ajt/acv там на панелі обозначено де 90гадусів і тьху тьху за 90 покищо не вилазило. А це батькові купили тихохода і він його трохи опасається. Та і я трохи підочковую з цією приборкою. Фото добавлю. Наперед дякую!
Відправлено через 4 хвилини 14 секунд:
Відправлено через 4 хвилини 42 секунди:
А це з повністю відкритими жалюзі. Чи це нормально? І як понять в яких приделах норма?
Температура ААВ 96року та остальні характеристики
-
- Гость
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T4 ajt 460
- Реальное имя: Саня
- Дякував (ла): 8 разів
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
0996190589
-
- Бусовод со стажем
- Модель авто, тип двигателя, пробег: А/м Таврия 1,2к
- Дякував (ла): 14 разів
- Подякували: 97 разів
на одном фото - скорость 40
на другом - скорость 90
так что и с чем сравнивать?
если жалюзи на лето принудительно полностью открыты --- то стать хуже мотору не может никак априори....
на другом - скорость 90
так что и с чем сравнивать?
если жалюзи на лето принудительно полностью открыты --- то стать хуже мотору не может никак априори....
- Марк
- VW маньяк
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T5 2,0 TDI CAAC був
- Реальное имя: Serhii
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 490 разів
Власне, з поста автора не зрозуміло - відкриті жалюзі, чи ні. Він написав, що розробив їх, а в якому положенні в конкретний момент вони знаходяться, залежить від термостата.
-
- Бусовод со стажем
- Модель авто, тип двигателя, пробег: А/м Таврия 1,2к
- Дякував (ла): 14 разів
- Подякували: 97 разів
я бы , при такой жаре - открыл бы жалюзи принудительно, до наступления холодов....