Докажи......брешеш.....Марк писав:В Європі на мій двигун регламент заміни ремня 210 тис. км, але сам VW для нас обмежив цей же ресурс до 120 тис.vovaT4 писав:До речі в Європі так само на фірмовій станції дають гарантію при заміні ГРМ 100.тис. або 2 роки.
Для "далекихХ......існує сервісний пробіг....Але ти тормоз(добавлю смайлів)vovaT4 писав:я там засікаю чи що?
Якраз про це тобі і тлумачать.При твоїй експлуатації твоя арифметика не працює.Ти не виїзджаєш гандикапу оригіналу.vovaT4 писав:Міжсервісний пробіг, і пробіг за рік це не одне і те саме.
Точнісінько як і куплений тобою і поставлений на несертифікованому СТО контрабасний оригінальний комплект.vovaT4 писав:До речі всі ці умовних 60 тис. на замінники ГРМ це просто базар-вокзал
vovaT4 писав: дають гарантію 2 роки
vovaT4 писав: мова не про РОКИ!
Scamp писав:было 3 года, лет 7-8 назад..уже что 2
Хлопе,отямся..Ти не на тому форумі,та не в тій темі.Для тебе більше всього пасуе "політика"....vovaT4 писав:Пробіг за рік це середня температура по лікарні, тобто це ні про що. Тому навіть нові тачки йдуть на гарантії два, чи три роки, або 100. тис. В різних виробників по різному. Ну, і я не казав що це я так міняю ремні, я сказав що при заміні в дилера в Європі як правило дають гарантію 2 роки АБО, 100 тис., залежно від того що скоріше відбудеться, тобто мова не про РОКИ! а про те що оригінальний комплект ГРМ має виїхати 100. тис. за певних умов.
До речі всі ці умовних 60 тис. на замінники ГРМ це просто базар-вокзал, ніколи ні одному баризі ти не докажеш що ремінь порало скоріше і нехай компенсує. Тому що там ніяких гарантій не існує в природі.
Ага!Навіть з погнутими шатунами!!!vovaT4 писав: Став оригінальний комплект ГРМ і заводиться з пів тика!
gavrilov8 писав:Хлопе,отямся..