Уррааааааааа!!!!
Наші виграли.
Розказую про поїздку.
Сержик пристроїв машинку під нагляд, а я двинув в сторону стадіону.
Ще в метро замітив, що я таки правильно переживав за форму уболівальників, шведи нічим не відрізнялися від наших, їх було багато, але означити можна було тільки приглядаючись до символіки і вікінговських профілів! Ну і класно накачані пивом!

Абсолютно нормальні люди, відкриті, добродушні. Ми бажали один одному перемоги, але кожен впевнений був впевнений в перемозі своєї команди.
Кияни і гості! Дуже рекомендую погуляти центром міста у день проведення матчів - дуже класна атмосфера, багато іноземців, все чисто настільки, що як хтось вручив якусь рекламку, то під ноги викинути було неможливо, бо все чисто! Цікаві виступи колективів.

Потім я наніс бойовий розкрас, і сам себе злякався!

Навіть коні шугалися!

Стадіон - просто супер! Хто б шо не казав, а все ж це залишиться, все на високому рівні, доколупатися не ма до чого, - красиво, добротно і практично.

Атмосфера на стадіоні - за це саме і йдуть на матчі - неймовірний під’йом, навіть коли наші програвали, все одно йшла потужна підтримка команд. Цікава розважальна програма.
А от коли наші вигравали, і залишалося 20, 10, 3 хвилини - можна було інфаркт схопити, все ж шведи грали класно, і коли Ібрагім лупив по воротах, а ми були за ними, то в першу секунду було враження - "Все пропало... """ але м’ячик облітав чудовим чином, і трибуни шаленіли від радості!
Перемога!!!

Ітак, одна давня мрія здійснилася - я побував на матчі фінальної частини Чемпіонату Європи!
Ідемо назустріч наступним мріям!