Место

Может табличку желающих, учавствовать, ночующих?
Созвонился с водномоторниками, отзывыпо месту только

И дату поселения/высиленя...NaliK писав:Пора списек
А Налика чё не дорисовал ?NaliK писав:Список:
1. Юрикс. 30.05 - 1.06
2. DVM. ?
Добавляемся.
И даже не надейся отсидеться дома!!Конфета писав:значит, чтобы не напрягать отдыхающих и не быть обузой - отдыхайте без меня и моей банды
Заезд самых закалённых и всех, кто хочет, и может, с 29.05DVM писав: Заезд: 30.05 в ____час. Свалить 01.06 в ____час..
Второй вариант проще..DVM писав:А как продукты будем закупать, центализованно или каждый берёт на себя и на того дядьку?
gavrilov8 писав:Бои...продукты..палатки..Вы че Все там,охренели,когда же все это будет в Карпатах![]()
ХОЧУ!!!
К стати,УАЗа,в боевой готовности организую.
Вам сєкасу і ще й загорнути???VaneZ писав:Все Киів і Киів.... Млже гоу по регіонах? Знаю одне АбАлдфєнне місце в Закарпатті... с. Дідово. Але мало який киівлянин захоче пертись під Венгерську границю.
П.С. велкам ту зе Трускавець. Пристроім як в найкращих домах Парижа.
П.с. гаврілов, до твого УАЗа добавлю своє НівО.
?Jurix писав:у Васи Мамаду
Дрогобицьких клубнів тут аж ДВА - я і Павло(золота людина доречі, скільки раз допоміг не злічити)Jurix писав:Второй вариант проще..DVM писав:А как продукты будем закупать, центализованно или каждый берёт на себя и на того дядьку?gavrilov8 писав:Бои...продукты..палатки..Вы че Все там,охренели,когда же все это будет в Карпатах![]()
ХОЧУ!!!
К стати,УАЗа,в боевой готовности организую.
Вам сєкасу і ще й загорнути???VaneZ писав:Все Киів і Киів.... Млже гоу по регіонах? Знаю одне АбАлдфєнне місце в Закарпатті... с. Дідово. Але мало який киівлянин захоче пертись під Венгерську границю.
П.С. велкам ту зе Трускавець. Пристроім як в найкращих домах Парижа.
П.с. гаврілов, до твого УАЗа добавлю своє НівО.Кумедні
![]()
За запрошення вам особисто дякую, але мені цікаво, а ви свої дупи з хати виносите, десь за межі Галичини, чи тількі вдома сидите, в гості зазиваючі?
Всі гроші не заробити!! А відпочивати необхідно, бо інакше капці білі, не за горами! А в дружньму гурті такіх, як самі вар'ятів, взагалі люксово![]()
Чи ви вважаєте Киян багатішими за вас? Помиляєтесь, всім скрутно![]()
На приклад я особисто, новий рік, та різдво зустрічав у Франківську, зустрічався з Гармашем, гостював у Парінте. А коли хто з вас в Київ навідувавсь?
Та на разі не в цьому справа, а в тому, що ви самі здибатись не можете, бо в гонитві за грошима, світа білого не бачите!!!
Ніхто не заважає вам організувати здибанку в Карпатах на місцевому рівні, Харківяни вам в приклад.
До речі, хлопаки з братнього форуму вже не раз робили Карпатську здибанку, а от сумісної якось не вийшло з реально дурної причини.
То може цього року щось замутите людське, а не будете базікать?
По прогнозу у нас вже 2 дні йде проливний дощ з грозою, якого я не можу діждатися, жодної краплі не впало. Картопля ще не вся вилізла, огірки з помідорами теж хочуть дощу.Sosed писав:Погода не радует
А что тогда было вчераCubano писав:По прогнозу у нас вже 2 дні йде проливний дощ з грозою
Залив Десёнки между "Скаймолом" и Воскресенкой, как раз напротив заправки "ВОГ", в 200 метрах, можно оттуда пешком дойти, а машиной надо кругалик сделать.Sosed писав:А где это? .Jurix писав:у Васи Мамаду
Оно нас частенько огорчает и что?Sosed писав: Погода не радует