Kuzma5 писав:себестоимость полученного напитка будет сопоставима с ценой казёнки.
ти чо?
казьонка = водка - це розчин спирту, причому ректифікованого, розчиненого ректифікованою ж водою. Мертве розчиняється мертвим. Її п’ють тільки дурачки!

(мені можна це говоирити, тільки шо набухався живим вином)
Саня К писав:
Трубки-магистральные, медь, и только медь.
а шо ви скажете по повду скла? Мій папочка, (якого вже нема), гнав через двома лабораторних дистилятора.
Тєма огонь!
Ви мене розбудоражите! Знайду татечкові причандали, забадяжу брагу. Дикого винограду - море, шпаки вже все навкруги обісрали синім, але ще і дофіга лишилося.
Саня К писав:самогон да с умом, да при правильной дозировке просто сказка, ибо является продуктом дистиляции как и все крепкие напитки в мире (коньяк, текилла, виски и т.д) а вот водка это спирт а спирт это ратификат.
ЗОлоті слова!
Саня К писав: И вот если по химии то ратификат чище, то по органике и восприятию организма то дистилят и только дистилят да если ещё и пшеничный (хлебный) то .
сам пойняв, що надрукував? ректифікат - фактично хімічно чистий спирт чи вода - агресивні речовини, що йому нехвата - бере з організму, а наші дурачки його п’ють (повтор, дивитсь вище)
пробував я кілька раз справжні шедеври- всякі віскарі з коньяками курять в сторінці.
Саня К писав: (хороший самогон да с умом, да при правильной дозировке)
_Андрюха_ писав:е що трубки повинні бути мідь це факт,
саґласін!
_Андрюха_ писав: і сухопарник, а краще два.
оце для мене нове. але повністю приймаю . Сивушні масла - зло!
Бляха, дайте хорошу самогонку!