Я вважаю шо цей акт вандалізму направлений на зрив першотравневих свят солідарності трудящих, і тому треба розцінювати його як удар нижче поясу
 Я вважаю шо цей акт вандалізму направлений на зрив першотравневих свят солідарності трудящих, і тому треба розцінювати його як удар нижче поясу  Тому призиваю почесну громаду на збори по факту цього безчинства
  Тому призиваю почесну громаду на збори по факту цього безчинства  
   Зброю до рук, і айда на Бердичів

Я вважаю шо цей акт вандалізму направлений на зрив першотравневих свят солідарності трудящих, і тому треба розцінювати його як удар нижче поясу
 Я вважаю шо цей акт вандалізму направлений на зрив першотравневих свят солідарності трудящих, і тому треба розцінювати його як удар нижче поясу  Тому призиваю почесну громаду на збори по факту цього безчинства

)
 )

winter154 писав:Парни Я Вас ветствую! Честно сказать з украинской мови не разумию.
п
приехал,точнее привезли в7 класс, до этого изучал казахский, так что лубой национальный язык,можем перевести с сурдо переводом

Cubano писав:спиртику сухого укусити.

у меня пол машины загружено пивом
 у меня пол машины загружено пивом 
Bozya писав:Тому призиваю

Cubano писав:От народ балуваний! А налівочку просту вишневу? А медовуху?
Ну нема нормального пива, то шо вже революшн робити? Коньячку попити, спиртику сухого укусити.

Олекса писав:Пий Карпатське темне - найкращого вітчизняного пива нема!!!
 ,  МИКУЛИНЕЦЬКЕ,ОПІЛЛЯ-
 ,  МИКУЛИНЕЦЬКЕ,ОПІЛЛЯ-  

Bozya писав:Ну хто мені скаже шо за диверсія твориться на Бердичивській землі? Мало того шо майже кожний четвертий наш форумчанин не на словах знає про переваги бердичівського тюнинХа, так тепер ще і ні в одному лабазі міста Києва немає "ПШЕНИЧНОГО" бердичівського пиваЯ вважаю шо цей акт вандалізму направлений на зрив першотравневих свят солідарності трудящих, і тому треба розцінювати його як удар нижче поясу

Bozya писав:Тому призиваю

Дуй на баррикады!
 Дуй на баррикады!